Hoe Muziek Uit Een Video Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Uit Een Video Te Knippen
Hoe Muziek Uit Een Video Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Een Video Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Een Video Te Knippen
Video: Dé TECHNIEK om AUDIO / MUZIEK te knippen voor jouw video's! 2024, April
Anonim

Veel gebruikers hadden minstens één keer de wens om een nummer dat ze leuk vonden uit een film of videoclip te knippen. Verschillende benaderingen kunnen worden gebruikt om dit proces met succes te voltooien.

Hoe muziek uit een video te knippen
Hoe muziek uit een video te knippen

Noodzakelijk

  • - Filmmaker;
  • - Nero Wave-editor.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste optie is om een programma te installeren om met videobestanden te werken. Als voorbeeld kunt u het gratis hulpprogramma Movie Maker gebruiken. Voor Windows Vista en Seven besturingssystemen is het beter om versie 2.6 te gebruiken. Start dit programma en open het menu Bestand. Selecteer "Toevoegen" en selecteer het videobestand waaruit u de audiotrack wilt knippen.

Stap 2

Klik op het rendermenu om afzonderlijke audio- en videostreams weer te geven. Verwijder delen van de afbeeldingen, terwijl u de geluidselementen laat. Druk op de toetsencombinatie Ctrl en S. Selecteer het type bestand dat moet worden opgeslagen, bijvoorbeeld mp3. Voer de naam in en geef de map op waarin de opgeslagen track moet worden geplaatst.

Stap 3

Soms doen zich situaties voor waarin het onmogelijk is om dergelijke programma's te gebruiken. U moet bijvoorbeeld een track knippen uit een videoclip die u op een van de internetsites hebt gezien. In dit geval kunt u een hulpprogramma gebruiken waarmee u geluiden rechtstreeks van de geluidskaart van uw computer kunt opnemen. U kunt het populaire Nero-programma gebruiken. Voer dit hulpprogramma uit.

Stap 4

Selecteer Nero Wave Editor in het menu Toepassingen. Klik nu op de knop "Opnemen" onderaan het menu. Selecteer het formaat van het op te nemen bestand en schakel de stereo-opnamemodus in/uit. Zorg ervoor dat u een geschikte BitRate-waarde kiest. Druk op de knop "Ja" om naar het volgende menu te gaan.

Stap 5

Open nu de geluidsinstellingen in het Windows-systeem. Selecteer het submenu Opties en navigeer naar Eigenschappen. Vink in het menu Eigenschappen het vakje naast Stereomixer aan. Klik op de knop Ok en vink het vakje naast Selecteren in de kolom Stereomixer aan. Ga nu terug naar het Nero-programma en klik op de knop "Branden". Speel de gewenste clip af. Stop de opname nadat u klaar bent met het bekijken van de gewenste sectie.

Aanbevolen: