Hoe Muziek Uit Games Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Uit Games Te Knippen
Hoe Muziek Uit Games Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Games Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Games Te Knippen
Video: Dé TECHNIEK om AUDIO / MUZIEK te knippen voor jouw video's! 2024, April
Anonim

Veel moderne computerspellen bevatten populaire muzieknummers. Als je je favoriete nummers van een computerspel in de speler wilt beluisteren, maar de soundtrack wordt niet apart verkocht, dan kun je de muziek uitknippen.

Hoe muziek uit games te knippen
Hoe muziek uit games te knippen

Noodzakelijk

Tv-tuner met software voor het vastleggen van invoer (voor Xbox of Xbox 360)

instructies:

Stap 1

Om muziek uit een Playstation-game te knippen, plaatst u de schijf in het station van uw computer. Zorg ervoor dat uw computer de schijf leest en sluit het autorun-venster.

Stap 2

Download het MF Audio-programma. Gebruik dit programma als de schijf bedoeld is voor PlayStation 1 of 2. Playstation 3-games worden uitgebracht op Blu-Ray-schijven waarvan je geen bestanden kunt extraheren.

Stap 3

Geef de locatie op waar de audiotrack zich bevindt in het paneel Input Audio File. Selecteer het originele bestandsformaat en na het uitpakken van het spel. Klik op de knop Opslaan als, voer een naam in en geef een map op om het audiobestand op te slaan.

Stap 4

Om muziek uit een Nintendo Wii-spel te knippen, plaatst u de spelschijf in het station van uw computer. Sluit het autorun-venster dat verschijnt.

Stap 5

Trucha downloaden. Open dit programma en start Wii Disc Read. Pak de audiobestanden uit nadat de schijf volledig is geladen. De uitgepakte bestanden worden op uw computer opgeslagen in de map Muziek of Audio.

Stap 6

Download en installeer de Winamp-mediaspeler en een speciale plug-in ervoor. Deze plug-in leest bestanden van verschillende spelformaten. Start Winamp, importeer de door Trucha geëxtraheerde audiobestanden en exporteer ze naar het gewenste audioformaat.

Stap 7

Om muziek uit een Xbox- of Xbox 360-game te knippen, sluit u de settopbox aan op een tv-tuner op uw computer. Microsoft staat niet toe dat Xbox-schijven ergens anders worden afgespeeld dan op een settopbox. Start de software voor het vastleggen van invoer en begin met het opnemen van de muziek die je leuk vindt uit het spel. De opnamesoftware detecteert automatisch het audioformaat voor opname, dus het is niet nodig om het bestand te converteren.

Stap 8

Verplaats het opgenomen muziekbestand naar de gewenste map op uw computer of mp3-speler voor later gebruik.

Aanbevolen: