Hoe Het .dll-stuurprogramma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het .dll-stuurprogramma Te Installeren
Hoe Het .dll-stuurprogramma Te Installeren

Video: Hoe Het .dll-stuurprogramma Te Installeren

Video: Hoe Het .dll-stuurprogramma Te Installeren
Video: How to Fix All .DLL file Missing Error in Windows PC (windows 10/8.1/7) 2023, Maart
Anonim

Soms kan er tijdens de installatie van een specifieke driver of tijdens het starten van het programma een fout optreden: "Ontbrekend dll-bestand". Het punt is dat dll geen volwaardig stuurprogramma of programma is. Maar zonder dit onderdeel werkt de software gewoon niet. Dienovereenkomstig moet dit bestand worden geïnstalleerd. Er zijn verschillende redenen waarom dll-bibliotheken mogelijk niet werken. Bestanden kunnen bijvoorbeeld beschadigd raken nadat een virus de computer binnendringt.

Hoe het.dll-stuurprogramma te installeren
Hoe het.dll-stuurprogramma te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om het probleem op te lossen op basis van de specifieke situatie. U moet het dll-bestand zoeken, afhankelijk van het programma, het stuurprogramma of de service die niet start vanwege de afwezigheid van dit bestand. DLL's zijn te vinden op internet. Ze worden volledig gratis verspreid, meestal minder dan één megabyte groot. Aangezien er veel van dergelijke bibliotheken zijn, kunt u beter zoeken gebruiken. In de regel moet er op de site zelf worden gezocht, zodat u de bibliotheek kunt vinden die u nodig hebt.

Stap 2

Een klein voorbeeld van het zoeken naar een bibliotheek. De tool direct x11 werkt bijvoorbeeld niet voor u. Dienovereenkomstig verschijnt er een melding dat het bestand d3dx11-43.dll ontbreekt. Op basis hiervan moet u het stuurprogramma d3dx11-43.dll vinden, wat in feite niet voldoende is om het directe x11-diagnoseprogramma uit te voeren. Zoek de site waar de bibliotheken zijn verzameld en voer de zoekopdracht d3dx11-43.dll in de sitezoekmachine in. Download dan deze bibliotheek. Na het downloaden moet u het archief met het.dll-bestand uitpakken in een willekeurige map op uw computer.

Stap 3

Nadat de vereiste dll is gevonden, moet deze worden ingevoegd in de map waarin het geïnstalleerde programma, stuurprogramma of ander onderdeel zich bevindt. Zoek deze map. Kijk waar de dll-bibliotheken zich bevinden en kopieer vervolgens de gedownloade bibliotheek daar. Als er een melding verschijnt dat zo'n dll al bestaat, moet je de optie kopiëren en vervangen selecteren. In dit geval wordt de beschadigde dll vervangen door een nieuwe. Nu het programma, stuurprogramma, enz. normaal zou moeten starten.

Populair per onderwerp