Video's Bekijken

Inhoudsopgave:

Video's Bekijken
Video's Bekijken
Anonim

Videoweergave is niet alleen beschikbaar op speciale apparaten, maar ook op computers, draagbare spelconsoles en spelers, mobiele telefoons, projectoren, enzovoort. Vaak kan het bekijken van bepaalde formaten worden beperkt door de lage functionaliteit van het apparaat.

Video's bekijken
Video's bekijken

Noodzakelijk

  • - video speler;
  • - codecs.

instructies:

Stap 1

Als u de video op een computer wilt bekijken, gebruikt u standaardsoftware zoals Windows Media Player.

Stap 2

Plaats gewoon de schijf in het station en start het, en als het videobestand op uw harde schijf staat, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u afspelen met het juiste programma. Om films in sommige formaten te bekijken, moet u mogelijk codecs installeren, zoals DivX of K-Lite Codec Pack. Er zijn ook veel video-afspeelprogramma's van derden die veel handiger kunnen zijn dan de standaardprogramma's.

Stap 3

Om een film op een dvd-speler te bekijken, plaatst u de schijf in het apparaat en gebruikt u het menu om het gewenste bestand te selecteren om af te spelen. Zorg er ook van tevoren voor dat de bestandsindelingen compatibel zijn. Sommige dvd-spelers en thuisbioscoopsystemen ondersteunen ook het bekijken van films vanaf flashkaarten of interne harde schijf.

Stap 4

Als u online een film wilt bekijken, voert u een zoekactie naar videotitels in en selecteert u de gewenste resolutie. Hier heb je een browser nodig met de nieuwste flash-speler, een snelle internetverbinding en een computerconfiguratie die het afspelen van streaming video ondersteunt.

Stap 5

Als u films wilt kijken op uw telefoon, PSP of draagbare speler, gebruikt u de meegeleverde software om de bestanden te converteren naar een formaat dat door uw apparaat wordt ondersteund.

Stap 6

Let ook op de resolutie van de video, aangezien het vaak niet mogelijk is om HD-video op draagbare apparaten te bekijken. U kunt ook andere software in de vorm van converters gebruiken om de parameters te bewerken, nadat u er zeker van bent dat ze de codering van de vereiste formaten ondersteunen.

Populair per onderwerp