Anonimizers Sluiten

Inhoudsopgave:

Anonimizers Sluiten
Anonimizers Sluiten

Video: Anonimizers Sluiten

Video: Anonimizers Sluiten
Video: What is Anonymizers? why they used? Types Of Anonymizers 2024, Mei
Anonim

Anonymizers worden gebruikt om het IP-adres van een computer te verbergen, dat wordt toegewezen wanneer deze is aangesloten op het netwerk. Werknemers van ondernemingen gebruiken vergelijkbare diensten om toegang te krijgen tot internet.

Anonimizers sluiten
Anonimizers sluiten

instructies:

Stap 1

Stop met het gebruik van de proxyserver op uw computer door het anonimiseringsprogramma dat u gebruikt te beëindigen en opnieuw verbinding te maken met internet. Als u in de toekomst de proxy niet automatisch hoeft in te schakelen om het IP-adres van de computer te wijzigen, verwijdert u het programma uit de automatische downloadlijst.

Stap 2

Verwijder het volledige programma uit het menu Programma's toevoegen of verwijderen als u niet van plan bent het in de toekomst als anonimiseringsmiddel te gebruiken. Klik op het programma verwijderen, volg de instructies van de menu-items en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Als u een anonimiseringssite gebruikt om het IP-adres van uw computer te wijzigen, ga er dan naar toe en zoek deactivering in het menu. U kunt ook eenvoudig uw verbinding met internet en het lokale netwerk voor een bepaalde tijd (10-15 minuten) beëindigen en opnieuw verbinding maken. Dit geldt voor internetgebruikers met een dynamisch IP-adres, dat wil zeggen voor de meeste van hen. Om te bepalen of het gebruik van een proxy is uitgeschakeld, gebruikt u een van de vele bronnen om het externe IP-adres van uw computer te bekijken, dit hoeft niet vreemd te zijn.

Stap 4

Om de anonimisering op een computer in uw lokale netwerk te sluiten, gebruikt u speciale antivirussoftware met een netwerkscanfunctie, bijvoorbeeld de kantoorsoftwareproducten van Kaspersky Lab. Configureer het om te werken op de hostcomputer en op computers die zijn verbonden via een lokaal netwerk.

Stap 5

Volg met zijn hulp het gebruik van anonimizers en sluit ze, nadat u eerder de proxylijst hebt ingevoerd. Deze methode is niet effectief genoeg, maar kan in sommige gevallen nuttig zijn voor kleine kantoren met meerdere computers. Er zijn ook andere programma's om de toegang tot de anonimizers in hun lijst te beperken.

Aanbevolen: