Hoe Een Kaart In Minecraft Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kaart In Minecraft Te Laden
Hoe Een Kaart In Minecraft Te Laden

Video: Hoe Een Kaart In Minecraft Te Laden

Video: Hoe Een Kaart In Minecraft Te Laden
Video: How To Download u0026 Install Minecraft Maps in Minecraft 1.16 2024, Mei
Anonim

Dankzij interessante kaarten kunnen zelfs doorgewinterde gamers Minecraft herontdekken. Ze hebben de mogelijkheid om hun "mijnbouw" -vaardigheden te testen in ongebruikelijke omstandigheden - op vliegende eilanden, in de ruimte, in een zonne- of zombie-apocalyps, enz. Om de kaart echter te laten werken, moet deze correct zijn geïnstalleerd.

Het is belangrijk om de kaart correct te laden
Het is belangrijk om de kaart correct te laden

Noodzakelijk

  • - gedownloade kaart
  • - archiver
  • - spelmap

instructies:

Stap 1

Als je denkt dat Minecraft in zijn klassieke incarnatie je een beetje begint te vervelen, probeer het dan op andere dan de standaardkaarten te spelen. U zult merken dat de keuze ongewoon groot is. Je kunt je "minecraft"-vaardigheden testen op een verre planeet of op een verlaten intergalactisch station, op vliegende eilanden (waar het risico groot is om in een afgrond te vallen en al je inventaris te verliezen), op een land dat wemelt van piratenschatten en talloze gevaren, op een middeleeuws landgoed, op een enorm luchtschip of een schip, in een verward doolhof (vol met vijandige bendes), in tweelingtorens, enz. De keuze is in dit geval geheel aan u.

Stap 2

Vind op een van de sites die software voor Minecraft aanbieden (inclusief talrijke add-ons) een kaart die past bij uw behoeften en ideeën over de ideale gameplay. Verwijs alleen naar die bronnen die betrouwbaar zijn. Als u een kaart van een twijfelachtig portaal neemt, kunt u worden geconfronteerd met het feit dat deze op zijn minst niet werkt en dat het bestand dat erop staat hoogstens is geïnfecteerd met een virus. Controleer daarom zorgvuldig de bron waarvan u van plan bent dit soort materiaal te downloaden (vraag er bijvoorbeeld naar van die gamers wiens mening u vertrouwt). Neem daarna pas het risico om het archief met de kaart van daaruit te pakken.

Stap 3

Als u niet tevreden bent met de kant-en-klare kaarten, maakt u er zelf een. Gebruik hiervoor verschillende mods (Too Many Items, Single Player Commands, Zombies Mod Pack, etc.). Bedenk een interessante verhaallijn, stel de regels op (maak ze visueel, op de borden), schrijf in de originele naam, markeer het spawnpunt van de spelers en maak voor elk van hen een startpakket. Zorg ervoor dat u controleert of uw kaart normaal functioneert. Ga nu aan de slag om het te installeren. Dit wordt op dezelfde manier gedaan - ongeacht of het door u persoonlijk is ontwikkeld of in een voltooide vorm is gedownload van een bron.

Stap 4

Als de kaart wordt gepresenteerd in de vorm van een archief, moet u deze eerst uitpakken met een speciaal programma (WinRAR, 7zip, enz.) - anders kunt u deze niet normaal installeren. Zoek nu de saves-map in je.minecraft. Om de gamedirectory te zoeken, gaat u naar de C-schijf in de map Gebruikers (voor 7-, 8- of Vista-versies van Windows) of Documenten en instellingen (in XP). Zoek daarin uw gebruikersnaam, open daar Application Data - en u zult de map zien die u zoekt. Breng de map met de kaart over naar saves. Zorg ervoor dat de naam niet samenvalt met de namen die er al zijn. Start nu het spel, klik op Single Player in het menu en selecteer vervolgens de naam van de nieuw geïnstalleerde kaart.

Aanbevolen: