Hoe Ntfs Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe Ntfs Te Zien
Hoe Ntfs Te Zien

Video: Hoe Ntfs Te Zien

Video: Hoe Ntfs Te Zien
Video: Объяснение файловой системы Windows: Поднимите капюшон на NTFS! 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met een personal computer, en in het bijzonder met het ntfs-bestandssysteem, wordt gebruik gemaakt van toegang tot bestandsgegevens. Het belangrijkste is om te weten wat nodig is om ze te lezen en te schrijven, en ook welke software voor deze doeleinden moet worden gebruikt.

Hoe ntfs te zien
Hoe ntfs te zien

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - plug-in voor TotalCommander;
  • - stuurprogramma's voor het ntfs-bestandssysteem, NTFS voor Windows 98 pro of de NTFS voor DOS Pro-toepassing.

instructies:

Stap 1

Het ntfs-bestandssysteem slaat alle gegevens op in de vorm van sectoren, hun grootte is niet te groot, daarom worden ze bij het lezen ongewijzigd overgedragen (zonder verwerking). Het kost iets meer tijd en CPU-bronnen om gecomprimeerde ntfs-documenten te decoderen. Maar toch, in het algemeen, is de snelheid van het werk, zelfs in dergelijke gevallen, ongewijzigd en kost het niet te veel tijd.

Stap 2

Om op de schijf een of ander element van het bestand te identificeren, verschilt van het nogal populaire FAT32-systeem. Maar om te kiezen welk van de systemen beter is, kan alleen de gebruiker zelf, op basis van persoonlijke voorkeuren. De mogelijkheid om naar bestanden te zoeken en er rechtstreeks toegang toe te krijgen, verhoogt de snelheid van het werken met informatie en bepaalt hoe kwetsbaar ntfs is voor bestandsfragmentatie.

Stap 3

Vanwege het feit dat alle gegevens in het ntfs-bestandssysteem in verschillende records zijn opgeslagen, vrij compact, is het zoeken erg eenvoudig en snel. Het belangrijkste is dat de informatie niet te groot is, anders worden alle fragmenten verspreid en wordt het lezen ervan aanzienlijk vertraagd.

Stap 4

Om ntfs te zien, moet u een van de verschillende eenvoudige stappen uitvoeren (u kunt kiezen uit) die de taak veel gemakkelijker maken:

- installeer vanaf de officiële website Total Commander, waarmee je gemakkelijk ntfs-bestanden kunt bekijken;

- download de stuurprogramma's voor ntfs naar uw pc. Installeer ze daarna op uw pc;

- brand een diskette (of USB-flashstation) met NTFS voor DOS Pro-software. Gebruik het nu door het naar uw computer te downloaden;

- gebruik het hulpprogramma NTFS voor Windows 98 pro, dat een directe analogie is van de toepassing NTFS voor DOS Pro.

Stap 5

De meeste software die je nodig hebt, is betaald. Gratis software wordt niet alleen aanbevolen door fabrikanten, maar ook door gebruikers zelf, omdat gratis hulpprogramma's geven niet altijd het gewenste resultaat.

Aanbevolen: