Hoe Video In Frame Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Video In Frame Te Bekijken
Hoe Video In Frame Te Bekijken

Video: Hoe Video In Frame Te Bekijken

Video: Hoe Video In Frame Te Bekijken
Video: How to Rotate Video on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel videospelers beschikbaar voor het bekijken van videobestanden, waarvan de meeste kunnen worden gebruikt om zowel audio- als videobestanden af te spelen. Er zijn echter ook gespecialiseerde videospelers waarvan de interface maximaal is aangepast om met videobestanden te werken.

Hoe video in frame te bekijken
Hoe video in frame te bekijken

Noodzakelijk

  • - videocodecs;
  • - video speler.

instructies:

Stap 1

Download van internet en installeer op uw computer het voor u meest geschikte videocodec-pakket. Codec is een programma dat een datastroom (signalen) codeert/decodeert voor opslag en later gebruik. Gegevensdecodering wordt uitgevoerd bij het bekijken of wijzigen van videobestanden. De meest populaire zijn bijvoorbeeld K-Lite Codec Pack, Windows 7 Codecs, DivX - een pakket codecs en spelers voor het afspelen van DivX-video op een computer en in een browser.

Stap 2

Selecteer en installeer op uw computer een videospeler met afspeelfuncties in het videoformaat, zoals Light Alloy, GOM Player, Winamp, QuickTime Player, of gebruik de ingebouwde systeemspeler - in het Windows-besturingssysteem zijn dit Windows Media Player en Media Player Classic - gratis multifunctionele spelers voor audio- en videobestanden.

Stap 3

Download en installeer de gratis Adobe Flash Player om FLV-bestanden te bekijken die worden gebruikt door videodiensten zoals YouTube, RuTube en andere videohostingsites. Gebruik Adobe Flash Player ook bij het bekijken van bestanden in Flash-formaat, als de meest geschikte speler voor dit doel.

Stap 4

Gebruik SopCast wanneer u video's rechtstreeks via internet bekijkt.

Aanbevolen: