Hoe Ondertitels Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Ondertitels Te Uploaden
Hoe Ondertitels Te Uploaden

Video: Hoe Ondertitels Te Uploaden

Video: Hoe Ondertitels Te Uploaden
Video: Zo upload je een ondertiteling in een andere taal 2024, Mei
Anonim

Gepassioneerde filmkenners beweren dat elke film uitsluitend in het origineel moet worden bekeken. Maar wat als het in een vreemde, onbekende taal is? Alleen ondertitels kunnen de dag redden.

Hoe ondertitels te uploaden
Hoe ondertitels te uploaden

instructies:

Stap 1

Download en installeer 3 programma's op uw pc: VobEdit, Txt2Sup en IfoEdit. Deze apps zijn gratis en zeer gemakkelijk te vinden. Om ondertitels te laden, moet je de film in drie delen splitsen: video, audio en ondertiteltrack.

Stap 2

Het eerste dat je nodig hebt, is het programma VobEdit. Open het en selecteer vervolgens op de werkbalk op het tabblad "Bestand" "Openen". Ga naar de map met het gewenste bestand, dubbelklik erop met de linkermuisknop. Wacht tot het bestand is gedownload. Klik vervolgens op de Demux-knop. Het bevindt zich in het hoofdmenu van het programma. Er verschijnt een klein venster op het scherm.

Stap 3

Vink daarin de vakjes aan: Demux alle audiostreams, Demux alle Subp-streams, Demux alle videostreams. Klik op de OK-knop. Daarna zou een nieuw venster moeten openen met de reeds gesplitste bestanden. Bewaar de ontvangen bestanden in een aparte map en sluit het programma.

Stap 4

Open het IfoEdit-programma. Selecteer op de werkbalk onder het tabblad Bestand de optie Openen. Navigeer naar de map met de ontlede filmbestanden. Zoek het ifo-bestand dat bij de film hoort. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Er wordt automatisch een venster geopend met informatie over de film.

Stap 5

Selecteer VTS_PGCITI. Selecteer vervolgens het item "Extra" in het hoofdmenu van het programma. Selecteer de tool Sve Celltimes naar bestand. Geef het opslagpad op. Dit moet dezelfde map zijn die de rest van de filmbestanden bevat.

Stap 6

Ga online om ondertitels te downloaden. Houd er rekening mee dat het ondertitelformaat in dit geval niet voor u van belang is. Het enige dat telt is dat de ondertiteling in het Russisch moet zijn. Start het Txt2Sup-programma. Klik vervolgens op de knop Ifo laden. Geef het pad op naar het recent opgeslagen bestand met deze indeling.

Stap 7

Druk vervolgens op de Load Str-knop. Specificeer het pad naar de gedownloade ondertitels. Pas de positie van de ondertitels op het scherm, de grootte, het lettertype aan. Nadat alle benodigde wijzigingen zijn aangebracht, klikt u op de knop Sup genereren. Voer Ifo Edit opnieuw uit om ondertitels toe te voegen. Voeg video- en audiotracks toe en voeg vervolgens ondertitels toe. Sla de film op.

Aanbevolen: