Hoe Video Ts . Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Video Ts . Te Bekijken
Hoe Video Ts . Te Bekijken

Video: Hoe Video Ts . Te Bekijken

Video: Hoe Video Ts . Te Bekijken
Video: Хочу знать DVD VIDEO_TS 2024, April
Anonim

video_ts is een van de twee hoofdmappen van een dvd-schijf (Digital Versatile Disc). De volledige set bestanden die het bevat, is voldoende om de video te bekijken. Als deze map op de een of andere manier samen met de inhoud op uw computer is verschenen (gedownload van internet, gekopieerd van een dvd, enz.), dan zijn er geen serieuze obstakels voor het bekijken van de video.

Hoe video ts. te bekijken
Hoe video ts. te bekijken

instructies:

Stap 1

Gebruik de map video_ts om toegang te krijgen tot de bestanden in Verkenner - de standaard bestandsbeheerder van het Windows-besturingssysteem. Om het te starten, kunt u bijvoorbeeld met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad klikken en de regel "Verkenner" selecteren in het pop-upmenu.

Stap 2

Ga naar deze map video_ts en vind een bestand met de naam video_ts.ifo in de inhoud. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de regel "Openen met" in het contextmenu. Zoek in het dialoogvenster voor programmaselectie dat wordt geopend in de lijst met toepassingen de speler die u gebruikt om dvd's af te spelen, selecteer deze en klik op de knop OK. Dit zou voldoende moeten zijn om de video af te spelen.

Stap 3

Als de speler van uw keuze de film in de video_ts map niet kan afspelen, dan is het goed mogelijk dat deze ofwel niet is ontworpen om met dvd's te werken, of dat de benodigde mpeg-2 en ac3 decoders er niet in zijn geïnstalleerd. U kunt deze problemen oplossen door de juiste codecs te installeren of door de speler te vervangen door een meer universele, bijvoorbeeld The KMPleer.

Stap 4

U kunt zonder Explorer. Start de softwarespeler die de optie heeft om met dvd-schijven te werken en selecteer de opdracht open bestand in het menu. Bijvoorbeeld, in The KMPleer player wordt dit item in de "Open" sectie geplaatst, genaamd "Open bestand(en)" en gedupliceerd door de ctrl + o sneltoetsen. Zoek in het dialoogvenster voor het openen van bestanden de map video_ts en dubbelklik op video_ts.ifo - het afspelen wordt gestart. Als u afzonderlijke delen van de film wilt bekijken, kunt u bestanden openen met de vob-extensie - hun namen beginnen met het vts-voorvoegsel en zijn genummerd overeenkomstig de volgnummers van de delen. Bijvoorbeeld - vts_01_0.vob, vts_01_1.vob, enz.

Stap 5

De derde manier om bestanden uit de map video_ts te bekijken, is door de dvd ermee opnieuw te maken. Gebruik hiervoor een dvd-brandprogramma (bijvoorbeeld Nero Burning ROM). Als resultaat krijg je een schijf die niet alleen op een computer kan worden bekeken, maar ook met een gewone dvd-speler.

Aanbevolen: