Hoe Een Bestand Op Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Op Te Halen
Hoe Een Bestand Op Te Halen

Video: Hoe Een Bestand Op Te Halen

Video: Hoe Een Bestand Op Te Halen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

U bent zich er zeker van bewust dat voordat u een video of afbeelding bekijkt met een browser, deze gegevens in de cache worden opgeslagen. Dienovereenkomstig kan deze inhoud worden verwijderd, maar op voorwaarde dat de browser actief is. sommige bestanden worden verwijderd wanneer u het afsluit.

Hoe een bestand op te halen
Hoe een bestand op te halen

Noodzakelijk

Opera-software

instructies:

Stap 1

We zullen het hebben over de gegevens die u vaak bekijkt van populaire sites als Vkontakte, YouTube, enz. In de browsers Mozilla Firefox en Google Chrome is deze informatie eenvoudig te vinden en te kopiëren, maar bij Opera is dit niet het geval. Allereerst moet u weten waar de map met de cache van bekeken pagina's zich bevindt. Om dit te doen, start u uw browser als u dat nog niet heeft gedaan. Klik in het bovenste menu op "Help" en selecteer "Over".

Stap 2

De pagina die wordt geopend, toont de paden naar mappen met cache, instellingen, enz. Kopieer het pad naar het klembord door het te selecteren en op de toetsencombinatie Ctrl + C te drukken. Standaard ziet het pad er als volgt uit: C: Documents and Settings / _username_Local SettingsApplication DataOperaOperacache.

Stap 3

Ga naar je bureaublad en start "Deze computer", wis de inhoud van de adresbalk. Plak de inhoud van het klembord met de sneltoets Ctrl + V. Druk op Enter om naar de cachemap te gaan.

Stap 4

Open in de map die wordt geopend de map Sesn en zoek bestanden met de extensie tmp. Omdat Er kunnen nogal wat bestanden van dit type zijn, verander de weergave van het scherm - klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte, selecteer de opdracht "Bekijken" en vervolgens "Tabel". Kijk naar de datums waarop de bestanden zijn gemaakt, waarbij u zich richt op de meest recente, evenals hun grootte, selecteer degene die u nodig hebt en kopieer naar een willekeurige map.

Stap 5

Als je een video zoekt, bekijk dan het grootste bestand. Om het bestand te identificeren en te controleren, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u "Openen met". Selecteer in de lijst met standaardprogramma's een videospeler, bijvoorbeeld Media Player Classic en klik op de knop "OK". Voor bestanden van een ander type moet u de juiste programma's gebruiken.

Stap 6

Nadat u de benodigde bestanden hebt gevonden, moet u een extensie toevoegen, die aan het einde van het bestand wordt geschreven volgens het patroon "bestandsnaam.extensie". Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Naam wijzigen, of druk gewoon op F2.

Aanbevolen: