Hoe Advertenties Van Icq . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties Van Icq . Te Verwijderen
Hoe Advertenties Van Icq . Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties Van Icq . Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties Van Icq . Te Verwijderen
Video: PÄDOPHILE CHATTEN AUF ICQ 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van het instant messaging-systeem zijn verre van blij om advertenties in hun ICQ-clients te zien, die al saai zijn geworden op sociale netwerken en mailservers. Velen van hen ondersteunen echter op deze manier de werking van het softwareproduct.

Hoe advertenties van icq. te verwijderen
Hoe advertenties van icq. te verwijderen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Verwijder het ICQ-programma van uw computer, dat reclamebanners bevat. Het is niet altijd de moeite waard om een bekend programma op te geven, u kunt verschillende hulpprogramma's gebruiken die advertentieverkeer blokkeren, maar de meeste bevatten virussen en kwaadaardige code die niet alleen het bestandssysteem en de gegevens op uw computer kunnen beschadigen, maar ook uw aanmeldingsgegevens kunnen stelen rekening. Wees altijd op uw hoede voor dergelijke programma's en onthoud dat er altijd andere, handigere toepassingen zijn die veel fijner zijn afgesteld en zonder advertenties werken, in tegenstelling tot ICQ.

Stap 2

Nadat u de oude ICQ hebt verwijderd, zoekt u in uw browser naar een nieuwe berichtenclient zonder banner, zoals qip of Miranda im. De laatste ondersteunt niet alleen het ICQ-protocol, met zijn hulp kun je ook communicatie opzetten op Facebook, Vkontakte, Jabber-kanalen, je kunt er ook je mail mee checken, de weersvoorspelling achterhalen, naar de radio luisteren enzovoort Bovendien is het een absoluut gratis softwareproduct. Qip wint hier voor kleine systeemresourceverzoeken en eenvoudige configuratie-tweaks.

Stap 3

Nadat u een nieuw programma naar keuze hebt gedownload, voert u de eerste configuratie uit en voert u alle gegevens van de protocollen die u gebruikt in. Houd er rekening mee dat deze programma's, naast het feit dat deze programma's veel handiger in gebruik zijn dan ICQ door het ontbreken van reclame, extra functionaliteit ondersteunen, zo ondersteunen beide programma's een plug-in voor het instellen van de status van een bericht over een luisterbeurt nummer of een bekeken videobestand. Voordat je uiteindelijk beslist welk programma je gaat installeren, bekijk je de lijst met geavanceerde functies die per build kunnen verschillen.

Aanbevolen: