Verkeer Verdelen?

Inhoudsopgave:

Verkeer Verdelen?
Verkeer Verdelen?

Video: Verkeer Verdelen?

Video: Verkeer Verdelen?
Video: Twee derde van de weggebruikers leest appjes in het verkeer 2024, Mei
Anonim

Bij constant werk op internet is het belangrijkste probleem in de regel de juiste verdeling van het verkeer. Als het nodig is om tegelijkertijd bestanden te downloaden en op het web te surfen, is de sleutel de juiste prioriteitstelling van downloads en de meest functionele verdeling van de snelheid van het internettoegangskanaal.

Verkeer verdelen?
Verkeer verdelen?

instructies:

Stap 1

Schakel alle downloadmanagers en torrents uit voor de snelste surfervaring op het web. Controleer de processen die in de lade worden uitgevoerd - het is goed mogelijk dat een van hen actief updates downloadt, wat de maximale snelheid van uw verkeer aanzienlijk kan verminderen. Schakel de weergave van afbeeldingen in de browser uit, dit zal de downloadsnelheid met dertig verhogen tot veertig procent. Als je nog steeds een downloadmanager of torrent moet gebruiken, gebruik dan de snelheidslimiet. Ontdek de maximale downloadsnelheid door de hoogste downloadprioriteit in te stellen. Stel daarna de maximale downloadsnelheid in op dertig tot veertig procent van het maximum, oftewel "gemiddeld".

Stap 2

Als u de snelheid van de downloadmanager wilt maximaliseren, schakelt u de torrent en browser uit. Stel de downloadprioriteit in op het maximum en schakel vervolgens alle programma's uit die op dit moment updates kunnen downloaden. Schakel ook programma's uit die in principe internet kunnen gebruiken. Als ze in de lade ontbreken, gebruik dan Taakbeheer om ze uit te schakelen. Stel het maximum aantal gelijktijdig geüploade bestanden in op één. Start torrent en browser pas als de download is voltooid.

Stap 3

Als u de downloadsnelheid van torrents wilt verhogen, schakelt u uw browser en toepassingen van derden die gebruikmaken van het internettoegangskanaal uit. Stel daarna de "hoge" prioriteit in voor de huidige download, verwijder de downloadbeperking en stel de uploadlimiet in van 1 kb/s. Als je een wifi-router hebt geïnstalleerd, zorg er dan voor dat andere computers die er momenteel op zijn aangesloten geen verkeer in beslag nemen door informatie te downloaden of internetpagina's te downloaden. Zorg ervoor dat u alle bovenstaande punten volgt totdat de injectie is voltooid.

Aanbevolen: