Programma's Voor Het Bekijken Van Video's In Avi-formaat

Inhoudsopgave:

Programma's Voor Het Bekijken Van Video's In Avi-formaat
Programma's Voor Het Bekijken Van Video's In Avi-formaat

Video: Programma's Voor Het Bekijken Van Video's In Avi-formaat

Video: Programma's Voor Het Bekijken Van Video's In Avi-formaat
Video: How To Convert MP4 To AVI Format Using VLC Media Player - Convert MP4 To AVI With VLC Media Player 2024, Mei
Anonim

Avi is een videoformaat dat in 1992 door Microsoft werd voorgesteld. Momenteel wordt avi ondersteund door de meeste bestaande spelers en videospelers.

Programma's voor het bekijken van video's in avi-formaat
Programma's voor het bekijken van video's in avi-formaat

Draaitafels

Er zijn honderden avi-spelers. Sommige zijn multi-format, andere ondersteunen slechts één avi-formaat. KMPlayer is een populair hulpprogramma voor het bekijken van wmv-, flv-, mp4-, mpeg- en avi-bestanden. KMPlayer ondersteunt professionele ondertiteling en high definition video.

Een andere speler met meerdere formaten die het avi-formaat ondersteunt, is Windows Media Player (standaard voor Windows OS). Over het algemeen kan de Microsoft-speler goed overweg met zijn eigen formaat, maar er zijn problemen met het afspelen van "zware" grote HD-bestanden. Ook klagen gebruikers vaak over het "mixen" van audiotracks (vertaling en origineel) bij het bekijken van films in avi-formaat in Windows Media Player.

Free Avi Player ondersteunt alleen het avi-formaat. Maar het neemt weinig schijfruimte in beslag en maakt zuinig gebruik van RAM. Hierdoor zijn videobestanden gemakkelijk te bekijken, films en clips "vertragen" niet. De eenvoud van de speler verbijstert echter sommige gebruikers - ze klagen over de lage functionaliteit en het slecht doordachte ontwerp.

Converters

Er zijn gespecialiseerde tools voor het vertalen van verschillende formaten naar avi. Een van de meest populaire is Movavi shareware. De conversiesnelheid is hoog, het aantal invoerformaten is groter dan 40. Ook biedt de converter een zeldzame (voor dergelijke hulpprogramma's) functie "Schermopname". Met Movavi kun je ook professionele ondertitels maken.

Met de meeste bestaande videoconverters kunt u de video van elk invoerformaat converteren naar een andere uitvoer in de bibliotheek. Met andere woorden, avi is hetzelfde peer-to-peer-formaat als mkv, wmv of mpeg.

De Format Factory-videoconvertor heeft een bescheiden ontwerp dat liefhebbers van "interface-schoonheid" afschrikt. Desalniettemin heeft dit gratis programma geweldige functionaliteit (meer dan 25 invoer- en uitvoerformaten) en hoge snelheid. Bovendien kan Format Factory niet alleen bestanden converteren naar avi-indeling, maar ook video's converteren naar geanimeerde gif-indeling.

Codecs

Voor het afspelen van avi-bestanden van hoge kwaliteit heeft u mogelijk speciale coderingshulpprogramma's nodig - codecs. Ze worden bovenop het besturingssysteem geïnstalleerd en "komen alleen te hulp" wanneer het echt nodig is. Pakketten van codecs CCCP en K-Lite Pack stellen u in staat om zonder onnodige problemen video's in avi-formaat te bekijken.

Aanbevolen: