Hoe Maak Je Een Smokey Eyes-effect?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Smokey Eyes-effect?
Hoe Maak Je Een Smokey Eyes-effect?

Video: Hoe Maak Je Een Smokey Eyes-effect?

Video: Hoe Maak Je Een Smokey Eyes-effect?
Video: Классический чёрный смоки айс (smokey eyes) в круглой форме. 2024, Mei
Anonim

Smoky Eyes make-up is erg populair bij stylisten. Damespublicaties publiceren een verscheidenheid aan instructies over hoe het effect van rokerige ogen kan worden bereikt. Met behulp van Adobe Photoshop kun je elke look diep en mysterieus maken - zoals het zou moeten zijn met het bekwame gebruik van schaduwen, mascara en eyeliner.

Hoe maak je een smokey eyes-effect?
Hoe maak je een smokey eyes-effect?

Noodzakelijk

  • - Foto;
  • - Adobe-Photoshop.

instructies:

Stap 1

Open de foto. Bereid het voor op make-up door het gereedschap Healing Brush te gebruiken om puistjes en onregelmatigheden rond de ogen te verwijderen.

Stap 2

Als je nu de instructies van de stylisten volgt, moet je de eyeliner doen. Druk op de B-toets, stel op de eigenschappenbalk de grootte in op 1 px. Voeg een nieuwe laag toe. Selecteer op de werkbalk het gereedschap Pen ("Pen") en selecteer de voorgrondkleur die geschikt is voor de lijnschaduw - dit hangt af van de kleur van de ogen van het model. Trek vervolgens voorzichtig het bovenste ooglid langs de wimperlijn.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de lijn en gebruik de optie Lijnpad om de selectie in de gewenste kleur te schilderen. Kies in het venster dat verschijnt Penseel uit de lijst met gereedschappen. Klik nogmaals met de rechtermuisknop op de regel en klik op de opdracht Pad verwijderen om de selectie te verwijderen. Stylisten raden aan om de lijn te doseren - volg hun advies en pas een Gaussiaans vervagen toe met een kleine straal uit het menu Filter of het gereedschap Vervagen en maak afzonderlijke lagen voor elke eyeliner.

Stap 4

De volgende stap is schaduwen. Ga terug naar de hoofdlaag en selecteer het deel van het bovenste ooglid dat je wilt schilderen. Voor selectie kunt u de Lasso-tool ("Lasso") of Quick Mask-modus ("Quick Mask-modus") gebruiken - deze modus wordt opgeroepen door op de toets Q te drukken. Kopieer het geselecteerde gebied naar een nieuwe laag door op Ctrl + J te drukken.

Stap 5

Controleer het verloop op de werkbalk. Klik op de eigenschappenbalk op het vak met de verloopafbeelding en stel de begin- en eindwaarden in op donkere en lichte tinten van de kleur die je hebt gekozen voor de schaduwen. Activeer op de eigenschappenbalk het pictogram Lineair verloop. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik op het nieuwe laagpictogram om een selectie te laten verschijnen. Verleng een verlooplijn van de binnenste ooghoek naar de buitenste hoek. Verwijder de selectie met de combinatie Ctrl + D. Vervaag de schaduwen met het gereedschap Vervagen.

Verlaag indien nodig de dekking van de laag.

Stap 6

Ga terug naar de hoofdlaag en selecteer de gebieden onder de wenkbrauwen. Kopieer ze naar een nieuwe laag. Stel de overvloeimodus in op Scherm ("Lightening") en de dekking van 10-15%.

Stap 7

Maak een nieuwe bovenop de hoofdlaag. Stel de voorgrondkleur in op een zeer donkere tint bruin, grijs of blauw, afhankelijk van de oog- en haarkleur van het model. Selecteer het gereedschap Pen en begin voorzichtig de wimpers te tekenen. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies achtereenvolgens Lijnpad, Penseel en Pad verwijderen. Als je gehinderd wordt door de eerder gemaakte lagen, maak ze dan onzichtbaar door op het icoontje met de afbeelding van het oog te klikken.

Stap 8

Maak een nieuwe laag en voeg met grote tussenpozen wimpers toe. Lagen met wimpers samenvoegen Ctrl + E en overtollig wissen met het gummetje ("Gummetje"). Verlaag de dekking van de laag als de wimpers er te fel uitzien. Behandel het andere oog op dezelfde manier.

Aanbevolen: