Een Draadloze Netwerkverbinding Instellen

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Netwerkverbinding Instellen
Een Draadloze Netwerkverbinding Instellen

Video: Een Draadloze Netwerkverbinding Instellen

Video: Uw HP+ printer instellen op een draadloos netwerk met HP Smart voor iOS-apparaten | @HPSupport 2022, December
Anonim

Met de komst van draadloze connectiviteit hebben mensen een verbazingwekkende mobiliteit gekregen. Dankzij Wi-Fi is snel internet beschikbaar, waar u ook bent - op het werk, in een café of thuis. Het belangrijkste is dat deze plaats is opgenomen in het dekkingsgebied van het netwerk.

Een draadloze netwerkverbinding instellen
Een draadloze netwerkverbinding instellen

Het is nodig

Verbonden Wi-Fi-router, Windows-computer, draadloze client

instructies:

Stap 1

Ga naar het startmenu. Selecteer "Instellingen" en daarin - "Netwerkverbindingen". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Netwerkomgeving", roep het vervolgkeuzemenu op en selecteer "Eigenschappen".

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Draadloze netwerkverbinding" in het nieuwe venster "Netwerkverbindingen". Selecteer "Inschakelen" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3

Keer terug naar het venster "Netwerkverbindingen". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Draadloze netwerkverbinding" en selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 4

Selecteer in het tabblad dat wordt geopend "Algemeen" en zorg ervoor dat het selectievakje op de knoppen "Wanneer verbonden, het pictogram in het systeemvak weergeven" en "Melden wanneer er een beperkte of geen verbinding is" staat.

Stap 5

Klik op het tabblad Draadloos en netwerken in hetzelfde venster.

Als het tabblad "Draadloze netwerken" in het venster "Draadloze netwerkverbinding" - "Eigenschappen" om de een of andere reden ontbreekt, klikt u op de knop OK.

Ga naar het menu Start, selecteer Instellingen en ga naar Configuratiescherm.

Dubbelklik in het nieuwe "Configuratiescherm"-venster op de pictogrammen "Administrative Tools" en "Services".

Zorg ervoor dat de Wireless Tuning-service operationeel is. Dubbelklik anders op het pictogram Draadloze instellingen en klik in het nieuwe venster Eigenschappen op Start en OK.

Keer terug naar het venster "Netwerkverbindingen". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Draadloze netwerkverbinding" om het vervolgkeuzemenu te openen en ga naar "Eigenschappen".

Zorg ervoor dat de knop "Gebruik Windows om uw netwerk te configureren" is aangevinkt op het tabblad Draadloos en netwerken.

Stap 6

Klik op de knop Toevoegen in het gedeelte Voorkeursnetwerken. Ga naar het tabblad "Links". Voer MIAN in het vak Sharenaam in. Zorg ervoor dat u het selectievakje naast Verbinden, zelfs als het netwerk niet uitzendt, aanvinkt. Selecteer WPA in het gedeelte Verificatie van het menu. Selecteer TKIP in het vervolgkeuzemenu op het tabblad Gegevenscodering. Zorg ervoor dat het selectievakje is aangevinkt bij de knop "Dit is een directe computer-naar-computer verbinding" en niet is aangevinkt bij de knop "Toegangspunten zijn niet in gebruik".

Stap 7

Klik op het tabblad Verificatie in het venster Draadloze eigenschappen. Selecteer "Beveiligde EAP" in het vervolgkeuzemenu onder "EAP-type". Schakel het selectievakje naast Verifiëren als computer wanneer computergegevens beschikbaar zijn uit. Zorg ervoor dat het selectievakje niet is aangevinkt op de knop "Authenticeren als gast zonder informatie over de computer of gebruiker". Klik op de knop Eigenschappen.

Stap 8

Schakel de knop Servercertificaat verifiëren uit in het venster EAP Protected Properties. Controleer of "Beveiligd wachtwoord" (EAPMSCHAP v2) in het gedeelte "Selecteer een verificatiemethode" staat. Schakel het selectievakje naast de knop Snel opnieuw verbinden inschakelen uit.

Stap 9

Klik op de knop Configureren. Haal het vinkje weg bij de knop "Windows-aanmelding en wachtwoord automatisch gebruiken" in het venster Eigenschappen van EAPMSCHAP v2. Klik vervolgens op de OK-knop.

Stap 10

Klik op OK in het venster Beveiligde EAP-eigenschappen. Klik op het tabblad "Verbinding" in het vervolgkeuzevenster "Draadloze eigenschappen". Zorg ervoor dat het selectievakje is aangevinkt op de knop Verbinden als het netwerk binnen bereik is en klik op OK.

Stap 11

Klik op OK in het venster Eigenschappen draadloze netwerkverbinding.

Populair per onderwerp