Hoe De Ingebouwde Camera Op Een HP-laptop In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Ingebouwde Camera Op Een HP-laptop In Te Schakelen
Hoe De Ingebouwde Camera Op Een HP-laptop In Te Schakelen

Video: Hoe De Ingebouwde Camera Op Een HP-laptop In Te Schakelen

Video: How To Use Laptop Built in Camera 2021 | How To Enable Laptop Camera? 2021 2022, December
Anonim

Moderne laptops van Hewlett-Packard zijn uitgerust met ingebouwde webcams waarmee u online zakelijke conferenties kunt houden zonder extra apparatuur te installeren, en waarmee u kunt communiceren met vrienden en collega's. Tegelijkertijd ervaren gebruikers in sommige gevallen problemen omdat ze de webcam niet kunnen inschakelen. Om de situatie op te lossen, moet u naar Windows Device Manager kijken en eventueel de benodigde software downloaden van de Hewlett-Packard-website.

Hoe de ingebouwde camera op een HP-laptop in te schakelen
Hoe de ingebouwde camera op een HP-laptop in te schakelen

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

Begin met de gemakkelijkste stappen. Houd de Fn- en F2-toetsen op het toetsenbord ingedrukt. Open daarna "Deze computer" en zoek het webcampictogram.

Stap 2

Als de camera niet kan worden ingeschakeld, start u uw computer opnieuw op. Terwijl het systeem opstart, drukt u op de F9-toets en kijkt u of de webcam is ingeschakeld in het BIOS. Zo niet, dan moet u de situatie oplossen zodat de ingebouwde camera samen met het systeem wordt geladen.

Stap 3

Als het opnieuw opstarten en initialiseren van de camera in het BIOS niet heeft geholpen, opent u Windows Apparaatbeheer. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer", vervolgens op "Beheer" en "Apparaatbeheer". Klik op het "+"-teken naast de regel met de titel Imaging Devices. Zoek een USB-videoapparaat in de lijst die wordt geopend. Het kruis voor dit item geeft aan dat de webcam niet is aangesloten. Klik met de rechtermuisknop op de regel en klik in het contextmenu dat wordt geopend op "Inschakelen".

Stap 4

Zoek naar het camerapictogram op het bureaublad van de laptop of in het venster Deze computer. Als de snelkoppelingen nog steeds ontbreken, installeert u de native fabrikantspecifieke webcamstuurprogramma's voor uw specifieke Hewlett-Packard-notebookmodel. Het kan voorkomen dat de stuurprogramma's die door het Windows-besturingssysteem in de automatische modus zijn geïnstalleerd, niet passen of niet goed werken.

Stap 5

Test de camera met de HP MediaSmart-software die vooraf is geïnstalleerd door de fabrikant van uw Hewlett-Packard-laptop. Het kan even duren voordat de camera is geïnitialiseerd en het kan zijn dat u uw computer opnieuw moet opstarten.

Populair per onderwerp