Hoe Yota . Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe Yota . Te Demonteren
Hoe Yota . Te Demonteren

Video: Hoe Yota . Te Demonteren

Video: Hoe Yota . Te Demonteren
Video: Hoe de boorkop te verwijderen? Verwijderen en vervangen van de boorkop 2023, Maart
Anonim

Het Yota-modem is een speciaal apparaat dat computers toegang geeft tot draadloos internet op basis van 4G-technologie. Het kan gemakkelijk zijn om de verschillende modellen van deze modem uit elkaar te halen, en sommige kunnen moeilijk zijn.

Hoe Yota. te demonteren
Hoe Yota. te demonteren

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met het interne apparaatdiagram van uw modem. Als u de Yota-modem wilt demonteren, verwijdert u de bovendeksels van het apparaat door ze iets naar u toe te trekken. Als u de achterklep niet kunt verwijderen, wrik deze dan een beetje los met een platte schroevendraaier. Verwijder de zijtape en verwijder vervolgens de rest van de zichtbare bevestigingen. Tijdens het extraheren van de samenstellende delen. Onthoud de volgorde, aangezien u de modem hiermee rekening moet houden.

Stap 2

Als je de Yota-Egg-modem wilt demonteren, zoek dan een manier om de plastic klinknagels te openen, want in de meeste gevallen hoef je ze alleen maar te breken en ze vervolgens aan elkaar te lijmen met superlijm. Houd er rekening mee dat de behuizing eenvoudig te verwijderen is, dus gebruik niet te veel kracht om hem te openen. Demonteer de modem op een afgedekt oppervlak om geen kleine onderdelen te verliezen.

Stap 3

Welke modem u ook uit elkaar haalt, u verliest in geen geval de onderdelen ervan, aangezien deze bijna niet te vervangen zijn. Het demonteren van modems, en meer nog, Yota wordt helemaal niet aanbevolen in onafhankelijke omstandigheden. Er zijn momenteel geen officiële instructies voor het ontleden van Yota-modems, dus u zult alles op eigen risico en op eigen risico moeten doen, en zelfs ondanks de ervaring die u heeft, kunt u dit het beste toevertrouwen aan de professionals van servicecentra, aangezien dit modem is relatief recent op de markt verschenen en niet alle aspecten van de demontage zijn op dit moment door gebruikers bestudeerd.

Stap 4

Neem indien mogelijk ook de volgorde van het ontleden van de modem op video op om de opname later te bekijken en het apparaat in elkaar te zetten. Dit is handig als u de volgorde van uw acties niet meer precies weet, of als u de invoer later als instructie op internet wilt plaatsen.

Populair per onderwerp