Programma's Uploaden Naar Iphone

Inhoudsopgave:

Programma's Uploaden Naar Iphone
Programma's Uploaden Naar Iphone

Video: Programma's Uploaden Naar Iphone

Video: Programma's Uploaden Naar Iphone
Video: How to Submit Your App to the App Store (2020) 2023, Maart
Anonim

Toepassingen voor iPhone en iPod Touch zijn bestanden in IPA-formaat. Applicaties, waaronder verschillende soorten programma's, kunnen op twee manieren naar de iPhone worden gedownload: via een computer naar een telefoon met een jailbreak, of rechtstreeks vanaf de telefoon zelf via de AppStore.

Programma's uploaden naar iphone
Programma's uploaden naar iphone

instructies:

Stap 1

De eerste methode is goed omdat je alle applicaties volledig gratis naar de iPhone kunt downloaden. Als uw iPhone gejailbreakt is, dat wil zeggen een firmware-jailbreak die het besturingssysteem van het apparaat openmaakt, sleept u het bestand met het iPhone-programma naar het iTunes-venster en synchroniseert u de telefoon. De applicatie verschijnt op het scherm van de mobiele telefoon. Deze methode is illegaal omdat: je betaalt niet voor betaalde apps, maar Apple verbiedt het gebruik van jailbreakfuncties niet.

Stap 2

De tweede methode is volledig legaal. U dient een account aan te maken in de AppStore via iTunes. IPhone-apps in de AppStore kunnen gratis of betaald zijn. Om betaalde applicaties te kopen, moet u een creditcardnummer aan uw account koppelen. Na het aanmaken van een account kunt u zowel vanaf uw computer als uw iPhone inloggen in de AppStore met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt programma's rechtstreeks van de iPhone downloaden, waarvan de grootte niet groter is dan 20 MB.

Populair per onderwerp