Hoe Mms Via De Computer Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Via De Computer Te Openen
Hoe Mms Via De Computer Te Openen

Video: Hoe Mms Via De Computer Te Openen

Video: Hoe Mms Via De Computer Te Openen
Video: How to send and receive an MMS 2023, Maart
Anonim

Moderne telefoons zijn begiftigd met een groot aantal verschillende functies. Om volledig met een mobiel apparaat te werken, moet je het vaak synchroniseren met een computer of laptop.

Hoe mms via de computer te openen
Hoe mms via de computer te openen

Noodzakelijk

  • - PC-suite;
  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-module.

instructies:

Stap 1

Begin met het kiezen van een programma dat uw computer synchroniseert met uw mobiele telefoon. Als je een Samsung-, Nokia- of Sony Ericsson-apparaat hebt, download dan het juiste merk PC Suite.

Stap 2

Download het programma van de officiële website van de ontwikkelaars van de mobiele telefoon die u gebruikt. Installeer PC Suite en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Kies nu hoe u uw apparaat op uw computer wilt aansluiten. De eenvoudigste manier is om een geschikte USB-kabel te gebruiken. Als dit accessoire niet beschikbaar is, gebruik dan een Bluetooth-module.

Stap 4

In het eerste geval sluit u uw mobiele telefoon gewoon met een kabel aan op uw computer. Als u de draadloze optie hebt gekozen, opent u het menu Start en opent u Apparaten en printers.

Stap 5

Klik op de knop "Nieuwe hardware aansluiten". Wacht even totdat het systeem de mobiele telefoon heeft gedetecteerd. Dubbelklik met de linkermuisknop op het pictogram en voer de verbindingscode in. Voer het wachtwoord opnieuw in vanaf uw mobiele apparaat.

Stap 6

Start het PC Suite-programma. Wacht tot het bericht "Apparaat verbonden …" verschijnt. Open het menu Bestandsoverdracht. Kopieer de benodigde bestanden met mms-berichten naar de harde schijf van uw computer.

Stap 7

Open de gekopieerde bestanden met het hulpprogramma dat bij de PC Suite is geleverd. Als uw telefoon een flashkaart gebruikt, is het verder bekijken van mms-berichten mogelijk zonder de telefoon op een pc aan te sluiten.

Stap 8

Kopieer de gewenste berichten van het telefoongeheugen naar de flashdrive. Haal de kaart uit je telefoon en sluit deze aan op je computer. Start het programma PC Suite en bekijk de benodigde bestanden rechtstreeks vanaf de USB-stick. Met behulp van het beschreven programma kunt u ook een reservekopie van het telefoongeheugen maken en de lijst met contactpersonen op de harde schijf opslaan.

Populair per onderwerp