Hoe Mms Op Een Computer Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Op Een Computer Te Lezen
Hoe Mms Op Een Computer Te Lezen

Video: Hoe Mms Op Een Computer Te Lezen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: SMSGlobal MMS Tutorial 2023, Januari-
Anonim

Moderne modellen van mobiele telefoons maken het gebruik van de MMS-functie mogelijk - een multimediaberichtenservice. Met MMS kunt u verschillende afbeeldingen, video's, geluidsbestanden of grote hoeveelheden tekst verzenden en ontvangen. Maar zelfs als de MMS-service niet is geconfigureerd in uw telefoon of als de telefoon deze functie helemaal niet ondersteunt, kunt u het MMS-bericht dat bij u is binnengekomen, lezen op een computer die is aangesloten op internet.

Hoe mms op een computer te lezen
Hoe mms op een computer te lezen

Het is nodig

  • - een mobiele telefoon die is aangesloten op het netwerk van de operator;
  • - een computer verbonden met internet

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon geen mms-berichten kan ontvangen, ontvangt u een sms-bericht van uw serviceprovider met de informatie dat u mms hebt ontvangen. Als uw nummer van de MegaFon-operator is, bewaar dan het wachtwoord dat u via sms hebt ontvangen. Voer op uw computer het adres van de internetpagina in de ontvangen SMS in de adresbalk van de webbrowser in. Ga naar deze pagina, voer in het veld van het speciale formulier het wachtwoord in dat u per sms hebt ontvangen om toegang te krijgen tot het mms-bericht.

Stap 2

Bent u abonnee van het MTS-netwerk, registreer u dan op het MMS-portaal van de MTS-operator. De link naar de gewenste webpagina staat in het verzonden SMS-bericht. Om u te registreren, voert u de login en het wachtwoord in die door MTS zijn gegenereerd en in hetzelfde bericht zijn opgenomen. Bekijk na een succesvolle registratie de MMS op uw MMS-portalpagina.

Stap 3

Voor abonnees van de Beeline-operator, moet u uw telefoonnummer registreren op de website van het bedrijf en de code van de afbeelding invoeren. Accepteer vervolgens een bericht van de operator met het wachtwoord om uw persoonlijke account op de site in te voeren. De login login is uw telefoonnummer. Uw persoonlijke account bevat al uw MMS-berichten.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat een Tele2-abonnee een MMS-bericht van een computer kan lezen, gaat u naar de website van uw provider, voert u de pincode van het ontvangen MMS-bericht en uw telefoonnummer in het formulier op de pagina in.

Populair per onderwerp