Een USB-apparaat Loskoppelen

Inhoudsopgave:

Een USB-apparaat Loskoppelen
Een USB-apparaat Loskoppelen

Video: Een USB-apparaat Loskoppelen

Video: Een USB-apparaat Loskoppelen
Video: USB-apparaat werkt niet in Windows 10 2023, Maart
Anonim

Er is waarschijnlijk geen pc-gebruiker die nog nooit Amerikaanse apparaten heeft gebruikt. Flash-drives, Bluetooth-headsets, telefoons en vele andere computeraccessoires worden aangesloten via de USB-interface. Als het voldoende is om een apparaat aan te sluiten op de USB-poort, dan moet u een bepaalde procedure kennen om het los te koppelen.

Een USB-apparaat loskoppelen
Een USB-apparaat loskoppelen

Noodzakelijk

Computer, USB-apparaat, USB Veilig programma verwijderen

instructies:

Stap 1

Als je het USB-apparaat gewoon uit de poort haalt, dreigt het het apparaat zelf te beschadigen. Dit geldt met name voor opslagapparaten. Het kan ook nodig zijn om het apparaat niet te verwijderen, maar gewoon los te koppelen.

Stap 2

Wanneer u een USB-apparaat op de computer aansluit, verschijnt een bijbehorend venster op het onderste paneel van het besturingssysteem. Het bevat informatie over alle USB-apparaten die op de computer zijn aangesloten. Om het gewenste apparaat te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op dit venster. Er verschijnt een lijst met beschikbare apparaten, waaruit u degene kunt selecteren die u nodig hebt door er met de rechtermuisknop op te klikken. Er verschijnt een contextmenu waarin u het item "Hardware veilig verwijderen" moet selecteren. Het bericht "Hardware kan worden verwijderd" verschijnt.

Stap 3

Het komt voor dat er vaak meerdere apparaten tegelijk op een computer zijn aangesloten. Bijvoorbeeld een gewone flashdrive, USB-modem, kaartlezer, telefoon. Dan kun je in de war raken, omdat het systeem niet in detail de exacte informatie over de aangesloten apparaten weergeeft en je per ongeluk degene kunt verwijderen die je nodig hebt.

Stap 4

Download USB Safely Remove en installeer het op uw computer. Voer deze applicatie uit. Nu verschijnt het venster van de toepassing in het onderste deelvenster van Windows. Als u het opent, ziet u niet alleen alle USB-apparaten, maar ook de naam en kenmerken van het apparaat zelf. Als er bijvoorbeeld een mobiele telefoon is aangesloten, is er informatie dat het opslagapparaat van de mobiele telefoon wordt gebruikt en wordt het model van de telefoon zelf geschreven.

Stap 5

U kunt ook sneltoetsen toewijzen om USB-apparaten te verwijderen. Om vervolgens een specifiek USB-apparaat te verwijderen, hoeft u slechts op één door u toegewezen toets te drukken en het apparaat wordt uit de lijst verwijderd. U kunt verschillende sneltoetsen toevoegen voor snelle verwijdering. Alle acties worden uitgevoerd via het programmamenu.

Populair per onderwerp