Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Een Computer
Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Een Computer

Video: Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Een Computer

Video: Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Een Computer
Video: Zo bescherm je je computer tegen hackers 2023, Maart
Anonim

Als je tot op de dag van vandaag dacht dat werken op een computer die is uitgerust met alle beveiligingssystemen je kan redden van magnetische straling, dan heb je het mis. Dit probleem bestaat al heel lang en kan niet alleen worden opgelost, dus u moet aan uw gezondheid denken, want cactussen voor een beeldscherm zijn geen wondermiddel.

Hoe u uzelf kunt beschermen tegen een computer
Hoe u uzelf kunt beschermen tegen een computer

Noodzakelijk

Methoden voor bescherming tegen elektromagnetische straling

instructies:

Stap 1

Stel je voor dat je in een kantoor vol werkende computers zit. Heb je ooit gehoord dat de magnetische straling die van computers komt na slechts 26 uur gebruik volledig in de lucht oplost. Is het je ooit opgevallen dat wanneer je je kantoor binnenkomt, je misschien niet van de geur van lucht houdt? Dit geeft de invloed van elektromagnetische straling aan.

Stap 2

De afstand tussen computers moet ongeveer 2 meter zijn. Ogen kunnen uitdrogen en een slecht verlichte combinatie van slechte verlichting met een heldere monitor heeft een negatief effect op het gezichtsvermogen. Daarom is het noodzakelijk om te vechten tegen de # 1 vijand van de kantoormedewerker - de monitor.

Stap 3

Je kunt jezelf ook beschermen met een reflecterende bril. Ze bevatten geen dioptrieën. Neem daarnaast oogdruppels die dienen om het netvlies te hydrateren.

Stap 4

Neem elke 1, 5 - 2 uur een korte pauze. Als de positie het toelaat, zou de ideale optie elk half uur een pauze zijn. Tijdens deze pauze moet je jezelf afleiden van de computer, kijk naar het verste punt. Om je ogen te ontspannen. Terwijl we aan de computer werken, kijken we naar bijna hetzelfde punt. Dit belast de oogspieren.

Stap 5

Een van de belangrijkste regels voor oogzorg is constant knipperen, omdat het de ogen hydrateert.

Stap 6

Door het contrast op uw monitor te verlagen, voorkomt u onnodige vermoeide ogen. En de juiste positie van de rug tijdens het werk verlicht ziekten die verband houden met de wervelkolom. Een dagelijkse warming-up van de wervelkolom zal u helpen om op oudere leeftijd van de tien jaar durende behandeling af te komen.

Populair per onderwerp