Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Hacken?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Hacken?
Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Hacken?

Video: Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Hacken?

Video: Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Hacken?
Video: Zo bescherm je je computer tegen hackers 2024, Mei
Anonim

Er is een categorie gebruikers die belangrijke informatie op een computer of laptop opslaan. Dit kunnen wachtwoorden zijn voor e-wallets, bankrekeninggegevens en alleen geheime bestanden. Het is erg belangrijk voor dergelijke mensen om hun computer grondig te beschermen tegen hacking.

Hoe u uzelf kunt beschermen tegen hacken?
Hoe u uzelf kunt beschermen tegen hacken?

Noodzakelijk

  • antivirus,
  • Outops-firewall,
  • Geavanceerde systeemzorg.

instructies:

Stap 1

Uitgebreide configuratie van computerbeveiliging moet worden gestart vanaf het moment dat het besturingssysteem is geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u de netwerkkabel loskoppelt van de systeemeenheid. Er is een categorie virussen die het systeem al tijdens de installatie van het besturingssysteem kunnen binnendringen.

Stap 2

Het eerste programma dat u aan het begin van het besturingssysteem moet installeren, is antivirus. Neem een antivirusprogramma zeer serieus, want het voorkomt dat meer dan de helft van alle malware uw systeem binnendringt. Het wordt aanbevolen om antivirussoftware te installeren met een ingebouwde firewall.

Stap 3

Installeer een aparte firewall. Zelfs als deze functie is opgenomen in de lijst met functies van antivirussoftware, is het raadzaam om ook een apart programma te gebruiken. De leider op dit gebied is Outpost Firewall. Start het programma en activeer de wekelijkse trainingsmodus. Gedurende de komende zeven dagen zal het programma bepaalde regels opslaan voor elke actieve toepassing.

Stap 4

Stel nu je internetverbinding in en installeer alle programma's die je nodig hebt. Veel mensen weten dat het zeer ongewenst is om meerdere antivirusprogramma's op één besturingssysteem te installeren. Maar er zijn speciale programma's waarmee u snel enkele systeembeveiligingsfouten kunt oplossen.

Stap 5

Download geavanceerde systeemzorg. Dit kan op de websit

Stap 6

Installeer dit programma en voer het uit. Open het menu Systeemdiagnose. Vink de vakjes aan naast "Beveiliging" en "Beveiligingsanalyse". Klik op de knop Scannen. Wanneer dit proces is voltooid, klikt u op de knop Repareren.

Stap 7

Onthoud dat 50% van de malware het systeem binnenkomt door toedoen van de gebruiker. Wees daarom voorzichtig bij het bezoeken van verschillende sites.

Aanbevolen: