Hoe Widgets In De Zijbalk Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Widgets In De Zijbalk Te Installeren
Hoe Widgets In De Zijbalk Te Installeren

Video: Hoe Widgets In De Zijbalk Te Installeren

Video: Hoe Widgets In De Zijbalk Te Installeren
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s u0026 meer!* 2023, Maart
Anonim

Het zijpaneel is een extra optie in de besturingssystemen Vista en Windows 7. Er kunnen verschillende toepassingen op worden geïnstalleerd voor het gemak van werken in het besturingssysteem. Hoe kan dit correct gebeuren?

Hoe widgets in de zijbalk te installeren
Hoe widgets in de zijbalk te installeren

Noodzakelijk

een computer met toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Open het zijpaneel om de gadget te installeren, klik hiervoor op de knop "Start", selecteer de opdracht "Programma's", vervolgens het item "Accessoires" en in dit menu "Windows Sidebar". Om het altijd zichtbaar te houden, moet u het zo configureren dat het niet wordt verborgen door andere vensters. De breedte is vast.

Stap 2

Open het Configuratiescherm, selecteer Vormgeving en persoonlijke instellingen en klik vervolgens op Eigenschappen Windows Sidebar. Selecteer Zijbalk boven andere vensters. Klik OK.

Stap 3

Ga aan de slag met zijbalkwidgets. Windows heeft een klein aantal applicaties, waarvan sommige standaard in de zijbalk verschijnen. Klik op de plusknop in de zijbalk naast Widgets om de widget in de zijbalk te installeren. Klik vervolgens op de scroll-knoppen om alle applicaties te bekijken. Selecteer de gewenste applicatie, klik op de knop "Toon details" om informatie over deze applicatie te zien.

Stap 4

Download extra zijbalk-apps van internet door naar de Microsoft Gadgets-website, Gadgets Gallery, te gaan. Volg ook de link http://vista.gallery.microsoft.com/vista/SideBar.aspx?mkt=ru-ru, selecteer daar om de widget in de zijbalk te installeren door op de knop "Bekijk alle gadgets" te klikken

Stap 5

Selecteer aan de linkerkant een categorie waarin u de gewenste gadget wilt selecteren. Klik op de knop Downloaden om de gadget in de Windows-zijbalk te plaatsen en klik vervolgens op de knop Installeren.

Stap 6

Wacht tot de gadget is gedownload en op uw computer is geïnstalleerd. Organiseer uw geïnstalleerde apps door alle apps vast te zetten in de zijbalk. Om de volgorde waarin apps worden weergegeven te wijzigen, sleept u de app eenvoudig naar een andere locatie. U kunt sommige toepassingen naar het Windows-bureaublad verplaatsen.

Populair per onderwerp