Hoe Widgets Voor Opera Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Widgets Voor Opera Te Installeren
Hoe Widgets Voor Opera Te Installeren

Video: Hoe Widgets Voor Opera Te Installeren

Video: Hoe Widgets Voor Opera Te Installeren
Video: How To Customize Your Desktop With Rainmeter - Add Clocks, System Monitors And More To Your Desktop! 2024, April
Anonim

Kenmerkend voor de Opera-browser is de mogelijkheid om er speciale kleine applicaties in te installeren - de zogenaamde widgets. Ze worden gedownload van een speciale site.

Hoe widgets voor Opera te installeren
Hoe widgets voor Opera te installeren

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat widgets alleen kunnen worden geïnstalleerd in de Opera-browser voor computers. Velen van hen werken niet op mobiele telefoons en tablets. Sommige versies van de Opera-browser voor mobiele apparaten zijn helemaal niet compatibel met widgets. Tegelijkertijd is elk van de widgets platformonafhankelijk in die zin dat het werkt, ongeacht onder welk besturingssysteem de Opera-browser wordt uitgevoerd: Linux of Windows. Tegelijkertijd zijn widgets niet compatibel met andere browsers, behalve Opera.

Stap 2

Ga naar de volgende site om widgets te downloaden:

widgets.opera.com/ru/

Download ze niet van andere sites, omdat ze daar schadelijk kunnen zijn. Onthoud dat widgets voor Opera op de officiële website alleen gratis worden aangeboden. Trap niet in aanbiedingen om zo'n gadget te kopen.

Stap 3

Er verschijnt een lijst met widgets die volgens de auteurs van de site de beste en aanbevolen zijn. Als u hier niet tevreden mee bent, selecteert u de gadget handmatig. Om dit te doen, klikt u in het menu aan de linkerkant op de link die overeenkomt met het genre waarin u geïnteresseerd bent. Selecteer vervolgens de gewenste widget uit de lijst. Schakel indien nodig van pagina met behulp van de onderstaande links.

Stap 4

Klik op de knop Installeren onder het logo om een gadget te downloaden. Als u op het logo zelf klikt, wordt de pagina met informatie over de widget geladen. Het zal ook een knop Installeren hebben.

Stap 5

Nadat u op de opgegeven knop hebt geklikt, ongeacht de locatie, wordt de widget automatisch geladen. Nadat de download is voltooid, wordt deze automatisch gestart. Tegelijkertijd verschijnt er een venster met de vraag "Deze widget opslaan?" en twee knoppen: "Ja" en "Nee". Probeer het eens, beslis of je het nodig hebt en klik vervolgens op de juiste knop. Als de widget niet laadt en er zijn geen problemen met internettoegang, dan hebt u de bewerking niet gestopt om de vorige toepassing uit te proberen.

Stap 6

Zoek widgets die al zijn gedownload in het browsermenu genaamd "Widgets". Voer ze uit vanuit dit menu. Als u besluit een van hen te verwijderen, gebruikt u het item "Widgets beheren" in hetzelfde menu.

Aanbevolen: