Hoe De Zijbalk Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Zijbalk Te Herstellen
Hoe De Zijbalk Te Herstellen

Video: Hoe De Zijbalk Te Herstellen

Video: Hoe De Zijbalk Te Herstellen
Video: Hoe te herstellen zwarte kunststof bumpers met schoensmeer 2024, Mei
Anonim

De Windows-zijbalk is een lange, verticale balk aan de zijkant van het bureaublad. Het bevat mini-applicaties die snel toegang geven tot de meest noodzakelijke functies: kalender, weer in uw stad, wisselkoersen, enz. U kunt het aanpassen, nieuwe toepassingen toevoegen, verbergen of weergeven op alle vensters. Het zijpaneel kan, soms per ongeluk, worden gesloten en dan moet je het terugsturen. Volg deze stappen om de zijbalk te herstellen.

Hoe de zijbalk te herstellen
Hoe de zijbalk te herstellen

instructies:

Stap 1

Misschien is het paneel gewoon verborgen. Beweeg de cursor over de lade - in de rechterbenedenhoek van de monitor - en zoek het zijbalkpictogram. Klik erop met de rechtermuisknop - en selecteer "Openen". U kunt hetzelfde effect bereiken door op Win + G of Win + Space te drukken. Als het paneel verschijnt, geweldig. Als er geen zijbalkpictogram in de lade staat, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2

Voer het commando uit: "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Windows Sidebar". Het zijpaneel is gerestaureerd.

Stap 3

Verplaats de cursor opnieuw naar de lade en zoek het zijbalkpictogram. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen. Vink in het venster dat verschijnt het selectievakje "Launch sidebar on Windows startup" aan. Als u deze stap overslaat, verschijnt het zijpaneel niet wanneer u de computer aanzet. In de meeste gevallen zijn deze stappen voldoende om de zijbalk te herstellen. Zo niet, ga dan naar stap 4.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk (helemaal onderaan het scherm) en selecteer Taakbeheer.

U kunt ook toegang krijgen tot Taakbeheer door op CTRL + SHIFT + ESC te drukken. Open het tabblad Processen en zoek het proces Sidebar.exe. Selecteer het met een muisklik en klik op Proces beëindigen. De prompt "Weet u zeker dat u het proces wilt beëindigen?" - klik op "Proces beëindigen". Sluit het venster Taakbeheer. Start uw computer opnieuw op. Nadat u uw computer opnieuw heeft opgestart, herhaalt u stap 2: Start - Alle programma's - Accessoires - Windows Sidebar. Het zijpaneel is gerestaureerd.

Aanbevolen: