Een Verwijderde Prullenbak Vinden

Inhoudsopgave:

Een Verwijderde Prullenbak Vinden
Een Verwijderde Prullenbak Vinden

Video: Een Verwijderde Prullenbak Vinden

Video: Een Verwijderde Prullenbak Vinden
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2023, Maart
Anonim

Het verdwijnen van de mand van het bureaublad is heel gewoon. De gebruiker kan door onoplettendheid zelf de winkelwagen verwijderen, maar het komt voor dat deze ook verdwijnt door interne interferentie (bijvoorbeeld na gebruik van tweakerprogramma's).

Een verwijderde prullenbak vinden find
Een verwijderde prullenbak vinden find

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de eenvoudige herstelpaden. Open "Deze computer" en klik in het bovenste configuratiescherm op de knop "Mappen" of klik met de rechtermuisknop op een map en selecteer het menu-item "Verkenner". Een boom met mappen wordt aan de linkerkant geopend. Schuif de schuifregelaar helemaal naar beneden - er zal een prullenbakpictogram zijn dat u naar het bureaublad kunt slepen.

Stap 2

Als u een gebruiker bent van het besturingssysteem "Vista", kunt u de volgende methode gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Personalisatie" in het menu dat wordt geopend. Selecteer in de linkerkolom "Bureaubladpictogrammen wijzigen" en vink het vakje naast het woord "Prullenbak" aan. Klik vervolgens op "Ok".

Stap 3

Als deze methoden niet werken, moet u het register gebruiken. Deze methode is goed omdat deze geschikt is voor alle besturingssystemen. Om het pictogram te herstellen, moet u de opdracht regedit in de regel "uitvoeren" (het menu "Start") uitvoeren en op ok klikken. Ga dan als volgt te werk: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerHideDesktopIconsNewStartPanel en verander de waarde van de parameter {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} in nul (0).

Stap 4

Als u niet het pictogram hebt verwijderd, maar de prullenbak zelf, kan deze worden hersteld. Om dit te doen, rijden we in hetzelfde rededit-commando in de regel "Uitvoeren". We gaan naar de NameSpace-sectie langs het pad: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoft Windows CurrentVersionExplorerDesktopNameSpace. Klik in de sectie met de rechtermuisknop en selecteer "Sectie" in het item "Maken". Daar registreren we handmatig {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} en drukken op enter. Klik aan de rechterkant met de rechtermuisknop op de regel "standaard" en klik op "Wijzigen". Schrijf in het waardeveld Prullenbak en klik op "OK". Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Populair per onderwerp