Hoe Het Media Get-programma Te Installeren

Hoe Het Media Get-programma Te Installeren
Hoe Het Media Get-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Media Get-programma Te Installeren

Video: Установка MediaGet 2022, September
Anonim

MediaGet is een torrent-client waarmee u in minuten of uren grote bestanden van internet kunt downloaden, afhankelijk van de gegevensoverdrachtsnelheid.

het media get-programma installeren
het media get-programma installeren

instructies:

Stap 1

Download eerst het installatiebestand naar uw computer. Om uw antivirus door te laten (meestal geïdentificeerd als een virus), moet u de firewall tijdelijk uitschakelen. De standaard firewall van het Windows-besturingssysteem staat mogelijk ook niet toe dat het bestand tijdens het downloaden wordt gedownload, maar zal een verzoek doen. Sla het bestand handmatig over om te downloaden. Als u geen systeembeheerdersrechten hebt, moet u deze inschakelen (in de Windows-instellingen, in het configuratiescherm, in het item "gebruikersaccounts").

Stap 2

Dubbelklik op het gedownloade MediaGet-bestand. Lees de gebruiksvoorwaarden aandachtig, ga ermee akkoord voor verdere installatie, klik op de "start"-knop. Als de antivirus de installatie blokkeert, schakel deze dan volledig uit. Vergeet niet om het weer in te schakelen wanneer de installatie is voltooid. Het risico bestaat dat MediaGet later met virus geïnfecteerde bestanden naar uw computer overzet. Hiervoor moet de antivirus worden ingeschakeld na het installeren van de torrent-client.

Stap 3

Wacht terwijl het programma volledig op uw computer is geïnstalleerd. Het programma is volledig gratis, u hoeft niet te betalen voor installatie of gebruik. Als je om geld wordt gevraagd, ben je hoogstwaarschijnlijk op een oplichtingssite beland. Probeer het programma op de officiële website te vinden.

Stap 4

Wanneer het programma is geïnstalleerd, moet u het zelf configureren. Er zijn twee modi: "standaardinstelling" en "aangepaste instelling". Kies zelf de optie die het meest geschikt is. De standaardinstelling installeert bijvoorbeeld niet alleen het programma zelf, maar ook partnerprogramma's van derden. In aangepaste configuratie kunt u van dit object de standaard torrent-client maken, het toevoegen aan de uitzonderingen voor Windows Firewall zodat het het niet blokkeert. Soms wordt voorgesteld om verschillende "balken" voor browsers te installeren. Als je ze niet nodig hebt (voor het grootste deel zijn ze nutteloos en nemen ze te veel schermruimte in beslag), schakel dan gewoon het vakje naast het installatie-item uit.

Stap 5

Nadat je het type instelling hebt gekozen, moet je het programma inschakelen en proberen een bestand van torrent-sites te installeren. Er zijn sites die registratie vereisen, er zijn sites waarmee je films, muziek en games kunt downloaden zonder registratie. Als het programma niet correct of helemaal niet werkt, is het de moeite waard om het te verwijderen (via het configuratiescherm, item "programma's verwijderen") en het vervolgens opnieuw te installeren door alle stappen opnieuw te volgen.

Populair per onderwerp