Kneuzingen Onder De Ogen Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Kneuzingen Onder De Ogen Verwijderen In Photoshop
Kneuzingen Onder De Ogen Verwijderen In Photoshop

Video: Kneuzingen Onder De Ogen Verwijderen In Photoshop

Video: Wallen onder ogen verwijderen (Photoshop) 2022, November
Anonim

Een van de belangrijke taken die tijdens het retoucheren van foto's worden opgelost, is het elimineren van nuances en defecten die het uiterlijk van een fotomodel negatief beïnvloeden. In de regel zijn dit problemen die verband houden met de kleur en conditie van de huid.

Kneuzingen onder de ogen verwijderen in Photoshop
Kneuzingen onder de ogen verwijderen in Photoshop

Noodzakelijk

  • -computer met Photoshop;
  • - rusteloosheid

instructies:

Stap 1

Om huidonvolkomenheden te elimineren, is de Patch Tool van het Adobe Photoshop-programma erg handig. Om onaangename plooien en blauwe plekken onder de ogen te verwijderen, doet u het volgende: Open het digitale afbeeldingsbestand.

Stap 2

Selecteer met het gereedschap Veelhoekige lasso het gebied onder de ogen, ongeveer zoals weergegeven in het diagram. Zo geven we aan welke site onderhevig is aan wijzigingen.

Stap 3

Selecteer de Patch-tool. Plaats de cursor in het midden van het geselecteerde gebied en sleep de afbeelding voorzichtig zonder de muisknop los te laten. U kunt dus een "donorgebied kiezen, waarvan de kleur en textuur de plaats zullen innemen van het gebied dat ons ongewenst lijkt. In de regel hoeft u niet ver te gaan op zoek naar het gewenste fragment - een site grenzend aan de geselecteerde zone is heel geschikt.

Stap 4

Laat de muisknop los. Het programma zal automatisch het huidgebied "implanteren" en de randen aanpassen aan de nieuwe locatie.

Kneuzingen onder de ogen verwijderen in Photoshop
Kneuzingen onder de ogen verwijderen in Photoshop

Stap 5

Als jij het resultaat bent, om wat voor reden dan ook? niet tevreden bent, kunt u op de combinatie Ctrl + Z op het toetsenbord drukken of de opdracht Ongedaan maken in het menu Bewerken selecteren. Daarna kunt u opnieuw proberen om de “donor” site en de “patient site” te selecteren.

Stap 6

Als u tevreden bent met het resultaat van de laatste operatie, kan deze worden herhaald voor andere delen van het gezicht en gebieden waar u ongewenste effecten heeft gevonden - dit kan niet alleen blauwe plekken verwijderen, maar ook schittering door een flits, kleine huidonvolkomenheden, enz..

Stap 7

Als u klaar bent met werken aan de afbeelding, slaat u deze op met de opdracht Opslaan als in het menu Bestand. Houd er rekening mee dat het beter is om de bewerkte afbeelding op te slaan met een andere naam of op een andere plaats om de bron onaangeroerd te laten voor het geval dat - niemand is immuun voor een fout en misschien moet u later terugkeren om de originele bron te bewerken, en het zal zeer aanstootgevend zijn als het spoorloos wordt vernietigd door latere kopieën en wijzigingen.

Populair per onderwerp