Hoe Wallen Onder De Ogen Te Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Wallen Onder De Ogen Te Verwijderen In Photoshop
Hoe Wallen Onder De Ogen Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Wallen Onder De Ogen Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Wallen Onder De Ogen Te Verwijderen In Photoshop
Video: Wallen onder ogen verwijderen (Photoshop) 2024, April
Anonim

Om wallen onder de ogen van de foto te verwijderen, gebruikt u de speciale Photoshop-tools: Healing Brush en Clone Stamp. Het grootste probleem dat zich kan voordoen tijdens beeldverwerking is het verdwijnen van het schaduwgebied, zonder welke de ogen visueel afnemen en het gezicht plat wordt. Om een dergelijke situatie te voorkomen, is het de moeite waard om de hele aanpassing op een aparte laag te verwijderen en de transparantie aan te passen.

Hoe wallen onder de ogen te verwijderen in Photoshop
Hoe wallen onder de ogen te verwijderen in Photoshop

Het is nodig

  • - Photoshop-programma;
  • - de foto.

instructies:

Stap 1

Gebruik de optie Openen van het menu Bestand om de te retoucheren afbeelding in een grafische editor te laden. Voor foto's met een laag detailniveau is een eenvoudige bewerkingsmethode met het Mediaan-filter geschikt. Om wallen onder de ogen te verwijderen, zet u de lasso-tool aan en selecteert u het gebied dat moet worden gecorrigeerd.

Stap 2

Gebruik de optie Laag via kopiëren van de groep Nieuw van het menu Laag en maak een laag met een kopie van de geselecteerde delen van de foto. Open de filterinstellingen met de optie Mediaan van de groep Ruis van het menu Filter en stel de waarde van de parameter Radius in, waarbij u zich richt op de wijziging in het bewerkte fragment.

Stap 3

Als de afbeelding een merkbare grens heeft tussen het gebied met een anti-aliased kleur en de originele afbeelding, wis dan de randen van de fragmenten die door het filter zijn verwerkt met behulp van het gummetje. Om een vloeiende overgang tussen de onderste en bovenste laag te maken, verlaagt u de waarde voor Hardheid in de balk met gereedschapsopties.

Stap 4

Voor opnamen met een hoge mate van detail zal bewerken met het Mediaan-filter niet werken, omdat dit de kwaliteit aanzienlijk verslechtert. Om een foto met een goed gedefinieerde huidtextuur correct te verwerken, voegt u een nieuwe laag over de afbeelding toe met de optie Laag van de groep Nieuw van het menu Laag.

Stap 5

Schakel het gereedschap Retoucheerpenseel in met de optie Alle lagen samplen in de instellingen en selecteer, terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt, een fragment van een gelijkmatige huid onder het oog als kopieerbron. Laat alt="Image" los en sluit de smalle schaduw van het gezwollen gebied met de gekopieerde pixels. Voor een realistisch resultaat werk je met een kwastje met een kleine diameter en verander je de kloonbron meerdere keren.

Stap 6

Pas retoucheren toe op de originele foto in de modus Lichter door deze te selecteren in de lijst in het lagenpalet. Verlaag de dekking van de aangepaste laag door de dekking in te stellen tussen vijftig en tachtig procent.

Stap 7

Sla de bewerkte foto op als een jpg-bestand met de optie Opslaan als in het menu Bestand.

Aanbevolen: