Video Uit Games Halen

Inhoudsopgave:

Video Uit Games Halen
Video Uit Games Halen

Video: Video Uit Games Halen

Video: Video Uit Games Halen
Video: Nerf War: Battle Royale 2024, Mei
Anonim

Als je een video uit een computerspel wilt halen, moet je hiervoor enkele stappen volgen. Opgemerkt moet worden dat voor het extraheren van video uit een game geen programma's nodig zijn.

Video uit games halen
Video uit games halen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Absoluut elk computerspel gaat tegenwoordig vergezeld van spannende video's. Waren dergelijke video's in het verleden in games ingebed in de vorm van gecodeerde bestanden, tegenwoordig worden grafische add-ons geïmplementeerd in de meest voorkomende formaten die door bijna elke videospeler worden ondersteund. Als je een video die je leuk vond uit het spel wilt halen, kun je dat doen met een paar muisbewegingen (een paar jaar geleden moest de gebruiker voor dergelijke manipulaties extra software op de computer installeren).

Stap 2

Om video's uit een game te halen, moet je het volgende doen. Open de hoofdmap van het geïnstalleerde spel. Als u de installatieparameters niet hebt gewijzigd, moet deze zich op de C-schijf in de map Program Files bevinden. Zodra de hoofdmap van het spel is geopend, zoekt u de map "Video" erin en opent u deze.

Stap 3

In de "Video"-catalogus kun je absoluut alle video's zien die te maken hebben met de algemene gameplay. Deze video kan worden bekeken via een standaard mediaspeler met vooraf geïnstalleerde videocodecs. Nadat u de gewenste video hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op "Ctrl + C" op het toetsenbord. Maak een nieuwe map op uw harde schijf waar u de video wilt uitpakken, open deze en druk op de toetscombinatie "Ctrl + V". De video wordt geëxtraheerd.

Aanbevolen: