Hoe Muziek Uit Video Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Uit Video Te Halen
Hoe Muziek Uit Video Te Halen

Video: Hoe Muziek Uit Video Te Halen

Video: Hoe Muziek Uit Video Te Halen
Video: Welke muziek gebruik je onder je video?! | Leren monteren | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Zeker, velen hebben bij het kijken naar films minstens één keer nagedacht over hoe ze muziek uit een film kunnen vinden of halen. Als u het niet op internet kunt vinden, kunt u het met speciale software eenvoudig uit de film halen.

Hoe muziek uit video te halen
Hoe muziek uit video te halen

Heel vaak gebeurt het wanneer je tijdens het kijken naar een film een nummer of soundtrack leuk vindt. En dan rijst de taak - het vinden of extraheren van de track die je leuk vindt. Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat het vinden van een nummer vrij eenvoudig is - ga gewoon naar internet en doe een soortgelijk verzoek in een zoekmachine. Helaas is het niet altijd mogelijk om te vinden wat je zoekt. Om deze moeilijke taak op te lossen, heeft de gebruiker speciale software nodig, die tegenwoordig in overvloed aanwezig is.

VideoMASTER-programma

U kunt bijvoorbeeld het programma VideoMASTER gebruiken. Het kan worden gedownload van de officiële website en op uw pc worden geïnstalleerd. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u het starten en een video of film toevoegen waaruit u een audio-opname wilt extraheren. Om dit te doen, klikt u op de knop "Toevoegen", die zich in de linkerbovenhoek van het programma bevindt. Nadat de video is toegevoegd, moet de gebruiker het gedeelte "Converteren voor …" openen en "Audioformaten" selecteren. Dan moet je het optimale audioformaat kiezen uit alle mogelijke opties (AAC, AC3, FLAC, M4A, MP3, OGG, WAV, WMA). Wanneer het optimale audioformaat is geselecteerd, kunt u direct doorgaan met de conversie. Geef de map op waar het audiobestand moet worden opgeslagen en klik op de knop "Converteren". Hierdoor moet de gebruiker wachten tot het einde van de procedure.

Online-audio-omzetter

Natuurlijk is deze converter niet de enige in zijn soort. U kunt een speciale online audio-omzetter gebruiken (Online-audio-converter), die zich op de bijbehorende bron bevindt. Nadat de site is geopend, moet u het bestand opgeven waaruit het geluid zal worden geëxtraheerd, het audioformaat en de kwaliteit selecteren en ten slotte op de knop "Converteren" klikken. Na het einde van het proces kan de gebruiker het resulterende audiofragment downloaden met de daarvoor bestemde knop ("Download"). Zoals je zou kunnen raden, is deze methode veel eenvoudiger en handiger dan de vorige, maar het heeft één nadeel, namelijk dat de gebruiker alleen audio kan extraheren uit een bestand dat niet groter is dan 15 MB.

Gratis video naar MP3-converter

Als alternatief kunt u het downloaden van de officiële site en Free Video to MP3 Converter gebruiken. Selecteer na het starten van het programma het item "mp3 en audio" en vervolgens "Gratis video naar mp3". Vervolgens wordt in het veld "Opslaan in …" de uiteindelijke locatie van het bestand aangegeven en wordt met behulp van de knop "Bestanden toevoegen" de video geselecteerd waaruit u muziek wilt extraheren. Vervolgens kunt u op de knop "Converteren" klikken en wachten tot het einde van de procedure.

Aanbevolen: