Hoe Windows Messenger Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Messenger Te Verwijderen
Hoe Windows Messenger Te Verwijderen

Video: Hoe Windows Messenger Te Verwijderen

Video: Hoe Windows Messenger Te Verwijderen
Video: Windows Messenger verwijderen 2024, April
Anonim

De meeste gebruikers van het besturingssysteem Windows XP zijn er zeker van dat het programma Windows Messenger, dat een soort analoog is van het bekende ICQ, volkomen nutteloos is. Een gewone gebruiker zal dit programma echter meestal niet kunnen verwijderen zonder hulp van buitenaf. Dit vereist speciale kennis en vaardigheden.

Hoe Windows Messenger te verwijderen
Hoe Windows Messenger te verwijderen

Noodzakelijk

Het programma om met bestanden te werken is ofwel een standaard "explorer", of bijvoorbeeld Total Commander. U kunt ook Far Manager gebruiken

instructies:

Stap 1

Hoewel het Windows Messenger-programma niet veel bronnen verbruikt, zullen bijna alle Russisch sprekende gebruikers dit hulpprogramma bij het opstarten liever verwijderen. Helaas is het op het eerste gezicht niet zo eenvoudig om dit te doen. Microsoft-specialisten hebben dit tijdig voor elkaar gekregen.

Stap 2

Laten we beginnen. Maak eerst een.bat-bestand. De naam kan alles zijn wat je wilt binnen de systeemregels. Als je Total Commander gebruikt, gebruik dan de toetsencombinatie Shift + F4 (maak een bestand) - en schrijf in het venster dat verschijnt de naam van het bestand.

Stap 3

Als je de standaard verkenner gebruikt, gebruik dan de rechtermuisknop om het contextmenu te openen. Selecteer vervolgens het item "Maken" en selecteer vervolgens het maken van een gewoon tekstdocument, dat u vervolgens moet hernoemen.

Stap 4

Om een document te hernoemen in een gewone verkenner, selecteert u het bestand en klikt u met de rechtermuisknop op het menu, waarin u het item "Naam wijzigen" moet selecteren. Als u Total Commander gebruikt, selecteert u het bestand en drukt u op de F2-toets.

Stap 5

Het gemaakte bestand moet worden geopend en de volgende regels worden daar gekopieerd:

@echo off echo Microsoft Messenger verwijderen … rundll32 advpack.dll, LaunchINFSection% WinDir% / inf / msmsgs.inf, BLC. Remove echo Uitschakelen dat het in de toekomst wordt uitgevoerd … echo REGEDIT4>% temp% / nomsngr.reg echo [HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Beleid / Microsoft / Messenger / Client] >>% temp% / nee msngr.reg echo "PreventRun" = dword: 00000001 >>% temp% / nomsngr.reg echo "PreventAutoRun" = dword: 00000001 > >% temp% / nomsngr.reg echo "PreventAutoUpdate" = dword: 00000001 >>% temp% / nomsngr.reg echo "PreventBackgroundDownload" = dword: 00000001 >>% temp% / nomsngr.reg echo "Uitgeschakeld" = dword: 00000001 >>% tijdelijk % / nomsngr.reg regedit / s% temp% / nomsngr.reg

Stap 6

Sla vervolgens de aangebrachte wijzigingen op en voer dit bestand uit. Als gevolg hiervan zal Windows Messenger u nooit meer lastig vallen.

Aanbevolen: