Hoe De Windows 10-upgrade Te Verwijderen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows 10-upgrade Te Verwijderen In Windows 7
Hoe De Windows 10-upgrade Te Verwijderen In Windows 7

Video: Hoe De Windows 10-upgrade Te Verwijderen In Windows 7

Video: Windows 10 Upgrade download problems and errors 2022, November
Anonim

Na het opstarten en tijdens de 7e generatie Windows-systeemworkflow, wordt u vaak gevraagd om Windows 10 te installeren. Als u de upgrade naar Windows 10 in Windows 7 wilt verwijderen, moet u profiteren van unieke trucs die aanvankelijk ontoegankelijk waren voor gebruikers.

Er zijn manieren om de upgrade naar Windows 10 te verwijderen
Er zijn manieren om de upgrade naar Windows 10 te verwijderen

instructies:

Stap 1

U kunt de upgrade naar Windows 10 in Windows 7 alleen verwijderen door een speciaal pakket te downloaden van Microsoft Center (de link staat aan het einde van het artikel). Nadat je het hebt geïnstalleerd en de computer opnieuw hebt opgestart, ga je naar de systeemregistereditor (druk op "Win + R" en typ regedit in de regel die verschijnt). Open HKEY_LOCAL_MACHINE en zoek het Windows-tabblad hier, waar de juiste WindowsUpdate-subsleutel zich zou moeten bevinden. Als het niet aanwezig is, voert u de actie "Maken" uit en wijst u een toepasselijke naam toe aan het nieuwe item. Klik met de rechtermuisknop op de lege ruimte aan de rechterkant en maak een DWORD-parameter (32-bits) met de naam DisableOSUpgrade. Klik er twee keer op en pas de waarde "1" toe. Start uw computer opnieuw op en controleer de resultaten van uw manipulaties.

Stap 2

Probeer de update naar het "tien"-pictogram te verwijderen dat constant op de taakbalk verschijnt. Dit kan worden voorkomen door de verborgen map met de naam $ Windows.~BT te verwijderen, die de installatiecomponenten van de nieuwe systeemversie bevat. Houd Win + R vast en voer cleanmgr in. Selecteer na het starten van het opschoningsprogramma de functie voor het verwijderen van systeembestanden, waarbij u het item tijdelijke installatiebestanden inschakelt. Wanneer het opschonen is voltooid, klikt u op Windows opnieuw opstarten.

Stap 3

Als het upgradepictogram van Windows 10 niet opnieuw verdwijnt, probeert u de volgende methode. Open het tabblad geïnstalleerde pakketten in Update Center. Selecteer KB3035583 uit de lijst en sluit deze uit. Na het opnieuw opstarten, heropen je Center en klik je op zoeken naar updates. Zodra het systeem u vraagt ​​om KB3035583 te installeren, verbergt u het in de lijst zodat u vanaf nu geen last meer heeft van de installatie van Windows 10.

Stap 4

Het gebeurt zo dat zelfs de hierboven genoemde radicale methoden niet helpen om de upgrade naar Windows 10 in Windows 7 te verwijderen. Vooral gebruikers die een nieuwe versie van het systeem hebben geïnstalleerd, maar vervolgens zijn teruggedraaid naar de vorige, hebben hier last van. In dit geval kunt u een Gwx-sleutel maken in het Windows-register (het pad wordt gegeven in de eerste stap). Hier moet u een DWORD32-parameter maken met de naam DisableGwx (waarde 1).

Stap 5

De meest extreme methode om niet te installeren is om de hoofdupdateservice volledig uit te schakelen via Windows Center. In dit geval zal het vervelende pictogram op de taakbalk u niet langer storen, maar zal het stoppen met het installeren van andere pakketten. Gebruik deze methode alleen als u zeker weet dat alle benodigde updates op uw systeem beschikbaar zijn.

Populair per onderwerp