Hoe Maak Je Een Spandoek?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Spandoek?
Hoe Maak Je Een Spandoek?

Video: Hoe Maak Je Een Spandoek?

Video: Hoe Maak Je Een Spandoek?
Video: Hoe maak je een spandoek? 2024, Mei
Anonim

Het is beter om te beginnen met het repareren van meubels met de inrichting van je werkplek. Het moet goed verlicht en ruim zijn. Je moet ook alle benodigde gereedschappen verzamelen en bij de hand houden. Als uw bekleding beschadigd is, moet deze worden vervangen (als deze niet kan worden gerepareerd). De vernauwing nemen wij met u mee.

Hoe maak je een spandoek?
Hoe maak je een spandoek?

instructies:

Stap 1

Koop eerst de juiste hoeveelheid bekledingsmateriaal. Het is beter om niet op het oog te vertrouwen, maar om het te strak aangedraaide meubilair zorgvuldig te meten. Nu kunt u beginnen met het verwijderen van de oude bekleding. Evalueer eerst de vorm van het te repareren meubel en verwijder vervolgens de oude bekleding. Probeer de plaatsen waar de naden passeren te onthouden, want meubels kunt u het beste langs de oude naden stofferen met nieuw materiaal.

Stap 2

Verbruik van materialen. Veren van oude bekleding kunnen soms worden hergebruikt. Dan hoef je ze niet te kopen, wat je geld en tijd bespaart.

Stap 3

Bekleding van meubels. Gebruik voor hoogwaardige beplating, indien mogelijk, speciale literatuur om de vernauwingsmethoden in detail te bestuderen. Het vernauwingsproces is verdeeld in verschillende fasen. Ten eerste is het noodzakelijk om een interne vernauwing te maken met een materiaal dat zal dienen als de eerste stoflaag op het meubilair. Trek de meubelstof voorzichtig over het oppervlak van het meubel, zodat nergens iets opvalt, en bevestig de stof ook parallel aan het meubel. We zullen het later hebben over bevestigingsmiddelen.

Stap 4

Wanneer de innerlijke vernauwing is voltooid, kunt u doorgaan naar de buitenste vernauwing, wat de laatste fase van de vernauwing is. De buitenste bekleding moet iets zorgvuldiger worden gedaan dan de binnenste. Dit moet worden gedaan om de nogal delicate stof van de binnenbekleding niet te beschadigen. De buitenbekleding wordt op dezelfde manier gemaakt als de binnenbekleding.

Stap 5

Gebruik speciale nietjes als bevestigingsmiddelen voor stof, die kunnen worden gekocht op de bouwmarkt of in een bouwmarkt. Voor het inrijden van nietjes is het beter om een bouwnietmachine te kopen. Bovendien zal het u op de boerderij nog van pas komen. Als laatste redmiddel kunt u spijkers gebruiken voor bekleding.

Aanbevolen: