Een Antivirusprogramma Voor Uw Computer Kiezen

Een Antivirusprogramma Voor Uw Computer Kiezen
Een Antivirusprogramma Voor Uw Computer Kiezen

Video: Een Antivirusprogramma Voor Uw Computer Kiezen

Video: Een Antivirusprogramma Voor Uw Computer Kiezen
Video: De voordelen van een antivirusprogramma tegen ransomware 2024, Mei
Anonim

Antivirus is een programma dat op elke computer of laptop aanwezig moet zijn. De aanwezigheid van het programma hangt niet alleen af van de veiligheid van het apparaat, maar ook van de prestaties. Bovendien zorgt een correct geselecteerde antivirus ervoor dat uw pc soepel blijft werken.

Een antivirusprogramma voor uw computer kiezen
Een antivirusprogramma voor uw computer kiezen

Elke persoon wiens werk of interesses verband houden met het zoeken en verwerken van informatie van het netwerk, moet zorgen voor de beveiliging van zijn computer en een programma installeren dat beschermt tegen schadelijke virussen.

Alle antivirusprogramma's vallen in twee hoofdcategorieën:

- gratis, die zijn gemaakt om elementaire bedreigingen voor uw computer te blokkeren of om u niet toe te staan verdachte sites te bezoeken;

- betaalde, zogenaamde commercial, die moet worden gekocht bij ontwikkelaars. Natuurlijk heeft dergelijke software een breder scala aan verschillende opties en kan ze bijna elke bedreiging aan.

Om een virus op uw computer te krijgen, hoeft u geen sites voor volwassenen te bezoeken of onbekende bestanden te downloaden. U kunt uw computer besmetten door een onbekende brief in de mail te openen of door op een verdachte link te klikken.

Op de moderne markt zijn er ongeveer een dozijn verschillende antivirusprogramma's. Hoe raak je niet in de war in al deze overvloed en kies je precies wat je computer nodig heeft?

Volgens experts op het gebied van IT-technologieën is Kaspersky een van de beste antivirussen, die wordt geïnstalleerd op computers die meer bescherming nodig hebben. Trouwens, het was deze antivirus die bijna twee decennia geleden voor het eerst op de markt verscheen. Momenteel wordt Kaspersky Internet Security als het meest effectief beschouwd. U kunt Kaspersky Anti-Virus kopen in gespecialiseerde winkels of op de website van de fabrikant.

De volgende meest populaire na Kaspersky is Dr. Web. Volgens experts loopt het niet ver achter op de vorige antivirus en is het goed in staat om comfortabel te werken. Fabrikanten hebben een gratis demoversie van de antivirus gemaakt voor maximaal 1 maand, die kan worden gedownload en getest op uw apparaat, waarna u een gelicentieerde versie kunt kopen, ook in een speciale winkel of op de website van de fabrikant, meestal Windows-soft. ru.

Sluit de keten van populaire antivirusprogramma's van Avast, die beschikbaar zijn in 2 varianten: commercieel en gratis. Het is natuurlijk aan te raden om de betaalde versie te installeren, omdat deze een breder scala aan opties heeft om uw computer te helpen beschermen.

Experts noemen gratis antivirusprogramma's van elke fabrikant een rubberen hond, die aanwezig lijkt te zijn, maar niet kan beschermen.

Natuurlijk zal het kopen van een antivirusprogramma voor een computer geld moeten kosten, omdat de gemiddelde prijs voor een pakket varieert van 2 tot 6.000 roebel.

Waar antivirus kopen

U kunt dit het beste doen in gespecialiseerde winkels, zoals Eldorado of M - Video, u kunt ook via internet bestellen, maar alleen via de officiële website van de ontwikkelaar.

Aanbevolen: