Een Antivirusprogramma Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Antivirusprogramma Kiezen
Een Antivirusprogramma Kiezen

Video: Een Antivirusprogramma Kiezen

Video: Een Antivirusprogramma Kiezen
Video: De voordelen van een antivirusprogramma tegen ransomware 2024, Mei
Anonim

Bescherming van moderne personal computers moet worden voorzien van een hele reeks programma's, hulpprogramma's en diensten. Om geen tijd te verspillen aan het constant bestrijden van verschillende bedreigingen, is het noodzakelijk om hoogwaardige antivirussoftware te gebruiken.

Een antivirusprogramma kiezen
Een antivirusprogramma kiezen

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Onthoud dat u in geen geval meerdere antivirusprogramma's tegelijk op één besturingssysteem mag installeren. De praktijk leert dat dit leidt tot ernstige mislukkingen in haar werk. Dit probleem kan worden opgelost door het vorige controlepunt van het besturingssysteem te herstellen.

Stap 2

Begin met het kiezen van het juiste antivirusprogramma. Bepaal eerst of u bereid bent geld te betalen om uw computer te beschermen. Er zijn nogal wat gratis applicaties voor thuisgebruik.

Stap 3

Probeer de ideale balans te vinden tussen het niveau van systeembescherming en de bronintensiteit van de antivirustoepassing. Bepaalde antivirusprogramma's, zoals Kaspersky Internet Security, gebruiken de bronnen van een pc actief voor hun eigen doeleinden. Als je een krachtige pc tot je beschikking hebt, kun je het beste geen relatief zwakke antivirussoftware gebruiken.

Stap 4

Het belangrijkste voordeel van een betaald antivirusprogramma is de mogelijkheid om contact op te nemen met de technische ondersteuning. Als de informatie die op de harde schijf van uw computer is opgeslagen echt belangrijk voor u is, gebruik dan een betaalde antivirustoepassing van hoge kwaliteit.

Stap 5

Sommige antivirussen hebben een ingebouwde module voor het scannen van netwerkverkeer. Dit is een erg handige functie omdat: het helpt voorkomen dat virussen het systeem binnendringen. Dit proces kost minder middelen dan het identificeren en repareren van virussoftware die al op uw pc draait.

Stap 6

Als je hebt gekozen voor gratis antivirussoftware zonder firewall, installeer dit programma dan apart. Gebruik apps van verschillende ontwikkelaars. Hierdoor wordt het aantal virussen dat met succes kan worden gedetecteerd en verwijderd, enigszins uitgebreid.

Stap 7

Onthoud dat gratis antivirusprogramma's niet altijd aanzienlijk slechter zijn dan hun dure tegenhangers. Apps zoals Avast en AVG zijn geweldig voor het beschermen van uw thuis-pc. Comodo Firewall en de gratis versie van de firewall van Outpost kunnen worden gebundeld met deze antivirussen.

Aanbevolen: