Een Antivirusprogramma Kiezen Alleen Voor Uw Pc

Een Antivirusprogramma Kiezen Alleen Voor Uw Pc
Een Antivirusprogramma Kiezen Alleen Voor Uw Pc

Video: Een Antivirusprogramma Kiezen Alleen Voor Uw Pc

Video: Een Antivirusprogramma Kiezen Alleen Voor Uw Pc
Video: Top 5 Best FREE ANTIVIRUS Software (2020/2021) 2024, April
Anonim

Op het eerste gezicht is het kiezen van een antivirus een eenvoudig idee. Door een bekende en bewezen antivirus aan te schaffen, heeft de gebruiker het recht om te verwachten dat alle systeem- en persoonlijke bestanden veilig zijn. Elke keer wordt er maar met één punt geen rekening gehouden - dit is de kracht van de computer zelf. Om de pc-prestaties niet te verminderen, is het raadzaam om een antivirusprogramma te selecteren, rekening houdend met verschillende factoren.

Een antivirusprogramma kiezen alleen voor uw pc
Een antivirusprogramma kiezen alleen voor uw pc

Het is onmogelijk om te zeggen welke antivirus de beste ter wereld is. Nadat u deze vraag heeft gesteld, kunt u op internet gemakkelijk lijsten vinden die al door iemand zijn samengesteld. U kunt praten over de onjuistheid van de taak door slechts een paar sites met dit onderwerp te openen. De beoordeling van antivirussoftware varieert van portaal tot portaal.

Het is niet op voorhand te zeggen dat een bepaalde antivirus beter is dan een andere, omdat hetzelfde antivirusprogramma niet op alle computers hetzelfde kan werken. Een programma dat goed werkt voor je vriend kan problemen veroorzaken en vastlopen op je computer.

Het gebruik van RAM door antivirus wordt door gebruikers zelden in aanmerking genomen, wat bepaalde problemen veroorzaakt die verband houden met verminderde prestaties.

Om zijn dagelijkse taken op te lossen, gebruikt antivirussoftware computerbronnen, waaronder RAM. Een scherpe afname van de prestaties tijdens het scannen kan worden gedetecteerd door gebruikers van wie de systeemeenheden en laptops zijn uitgerust met twee of minder GB RAM. Om dit te voorkomen, leest u de systeemvereisten op de dozen bij het softwareproduct. Op basis van de praktijk belasten antivirusoplossingen, die een groot aantal functies en hulpprogramma's in hun arsenaal hebben, de computer het meest.

De meeste onnodige functies van de antivirus kunnen eenvoudig worden uitgeschakeld in de instellingen en alleen worden uitgevoerd als dat nodig is.

Bij het kiezen van een antivirusproduct moet u niet alleen rekening houden met de kosten, maar ook met de mogelijkheid om contact op te nemen met de ondersteuning als uw computer is geïnfecteerd met een gelicentieerde antivirus aan boord. Op het moment van schrijven bieden alleen Dr. Web en Kaspersky een dergelijke service. De computerbeveiligingsspecialisten van deze bedrijven helpen bij het decoderen van bestanden die zijn beschadigd door het ransomware-virus.

Aanbevolen: