Hoe Gratis Antivirus Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Antivirus Te Installeren
Hoe Gratis Antivirus Te Installeren

Video: Hoe Gratis Antivirus Te Installeren

Video: Hoe Gratis Antivirus Te Installeren
Video: How to install Avast Free Antivirus on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Antivirusbescherming van een computer met toegang tot internet is een van de belangrijkste aspecten van de normale werking ervan. En ondanks de aanwezigheid van dure betaalde programma's in winkels, zien gratis antivirussystemen er niet slechter uit.

Hoe antivirus gratis te installeren
Hoe antivirus gratis te installeren

Noodzakelijk

Om een gratis antivirusprogramma te installeren, moet u de distributiekit van het programma "Comodo Antivirus" downloaden van de officiële website

instructies:

Stap 1

Download de distributiekit van het programma van de officiële website https://www.comodo.com/home/internet-security/antivirus.php. Sla het installatieprogramma op in een willekeurige map op uw computer, bijvoorbeeld C: / temp

Stap 2

Dubbelklik op de distributiekit en start daarmee de installatie. Als Windows OS vraagt of dit programma wijzigingen mag aanbrengen op de lokale computer, ga hiermee akkoord. Dit programma kan uw computer niet beschadigen.

Wanneer u het programma installeert, zal het installatieprogramma u vragen om het pad voor de locatie van de bestanden te selecteren. Als u niet weet welk pad u het beste kunt kiezen, laat het dan als standaard.

Stap 3

Start na de installatie uw computer opnieuw op. Let op - het comodo antivirus-pictogram verscheen in de lade. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Klik in het programmavenster dat wordt geopend op de knop "bijwerken" om de meest recente antivirusdatabase te krijgen. De update kan lang duren. Wacht tot het klaar is en start je computer opnieuw op. Nu is de antivirus correct geïnstalleerd en beschermt uw computer volledig. Klik met de rechtermuisknop op het Comodo-vakpictogram om de Sandbox-modus uit te schakelen. Deze modus mag alleen worden ingeschakeld wanneer u in een zeer gevaarlijke virusomgeving werkt of wanneer u programma's uitvoert waarvan bekend is dat ze geïnfecteerd zijn.

Aanbevolen: