Hoe Icq Gratis Voor Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Gratis Voor Een Computer Te Installeren
Hoe Icq Gratis Voor Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Icq Gratis Voor Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Icq Gratis Voor Een Computer Te Installeren
Video: How To Install ICQ Free Chat Program 2024, April
Anonim

De ICQ-client is een van de meest populaire messengers die door mensen over de hele wereld wordt gebruikt. De meeste software die met deze protocollen werkt, wordt gratis verspreid.

Hoe icq gratis voor een computer te installeren
Hoe icq gratis voor een computer te installeren

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u een officiële client wilt gebruiken die is ontworpen om met ICQ-protocollen te werken, gaat u naar icq.com/ru. Klik op de knop ICQ downloaden en wacht tot de bestanden naar uw harde schijf zijn gedownload.

Stap 2

Open de map waarin de opgegeven bestanden zijn opgeslagen. Voer het installatieprogramma uit. Volg het stapsgewijze menu om de applicatie correct op uw computer te installeren.

Stap 3

Voor degenen die de ICQ-client liever met mobiele telefoons of smartphones gebruiken, zijn er speciale mobiele versies van dit programma. Download de installatiebestanden na het selecteren van het type mobiel apparaat en besturingssysteem.

Stap 4

Installeer de applicatie met software die geschikt is voor uw mobiele apparaat. Start het apparaat opnieuw op en start de ICQ-client.

Stap 5

Opgemerkt moet worden dat er kwaliteitsanalogen zijn van het ICQ-programma. De meest populaire zijn QIP en Miranda. Het belangrijkste voordeel van de nieuwste versies van deze programma's is ondersteuning voor synchroon werken met meerdere protocollen, zoals ICQ en Jabber. Download de gewenste app van de ontwikkelaarssites.

Stap 6

Installeer de software van uw keuze. Om een nieuw account te registreren, gebruikt u het ICQ-programma of volgt u deze procedure op de officiële website van de makers.

Stap 7

Als u de ICQ-client op een besturingssysteem van de Linux-familie moet installeren, gebruik dan de beschikbare analogen. De meest populaire zijn Kopete, LICQ en Pidgin.

Stap 8

Het is vermeldenswaard dat de officiële versie van de ICQ-client voor Linux relatief recent is verschenen. Installeer deze applicatie als je niet bang bent om software te gebruiken bij bètatests.

Stap 9

Het is belangrijk om te begrijpen dat elke software zijn eigen voor- en nadelen heeft. Kies het programma dat het beste bij uw behoeften past.

Aanbevolen: