Hoe De Geluidsdriver Gratis Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Geluidsdriver Gratis Te Installeren
Hoe De Geluidsdriver Gratis Te Installeren

Video: Hoe De Geluidsdriver Gratis Te Installeren

Video: Hoe De Geluidsdriver Gratis Te Installeren
Video: How To Install Realtek HD Audio Drivers In Windows 10 2021 Tutorial 2023, December
Anonim

Het is belangrijk om de juiste stuurprogramma's te gebruiken om een stabiele werking van pc-apparaten te garanderen. Hun installatie wordt in de regel uitgevoerd in combinatie met de installatie van het besturingssysteem. Soms moet u stuurprogramma's voor bepaalde apparaten handmatig bijwerken.

Hoe de geluidsdriver gratis te installeren
Hoe de geluidsdriver gratis te installeren

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als er geen geluid is na het installeren van het besturingssysteem, controleer dan de status van de geluidskaart. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit apparaat een afzonderlijk uitbreidingsbord kan zijn of een geïntegreerde chip die deel uitmaakt van het moederbord.

Stap 2

Open het menu "Start" en klik met de rechtermuisknop op "Computer". Selecteer het veld "Eigenschappen". Klik op de link "Apparaatbeheer" nadat u een nieuw venster hebt geopend.

Stap 3

Zoek het veld Geluids-, video- en gamecontrollers. Vouw deze categorie uit. Klik met de rechtermuisknop op het item "Geluidskaart" of "Niet-geïdentificeerd apparaat". Selecteer de optie "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 4

Gebruik eerst de automatische software-updatemodus. Verbind uw computer vooraf met internet. Als het systeem de stuurprogramma's niet zelf heeft opgehaald, installeer dan de Everest-applicatie. Er is ook een gratis analoog - Speccy.

Stap 5

Ontdek de modelnaam van uw geluidskaart en bezoek de site van de ontwikkelaar voor dat apparaat. Gebruik bij het werken met een geïntegreerde kaart de stuurprogramma's op de website van de fabrikant van het moederbord.

Stap 6

Het grootste deel van de geluidskaarten wordt vervaardigd op Realtek-chips. Als u een soortgelijk apparaat gebruikt, gaat u naar de website van het genoemde bedrijf. Download software die is ontworpen om uw geluidskaart te bedienen.

Stap 7

Installeer de gedownloade app. Start je computer opnieuw op. Zorg ervoor dat je geluidskaart stabiel is. Als je de juiste stuurprogramma's hebt geïnstalleerd maar nog steeds geen geluid hebt, controleer dan of je luidspreker goed is aangesloten.

Stap 8

Zorg ervoor dat u de geïnstalleerde toepassing opent en de toewijzing van actieve poorten controleert. Zorg ervoor dat de luidsprekers zijn aangesloten op de Audio Out-aansluiting.

Aanbevolen: