Hoe Dr. Web

Inhoudsopgave:

Hoe Dr. Web
Hoe Dr. Web

Video: Hoe Dr. Web

Video: Hoe Dr. Web
Video: Dr. Ho Circulation Promoter - DVD - Hoofdstuk 1 | Tommy Teleshopping 2024, Mei
Anonim

Antivirussoftwareleverancier Dr. Web biedt gebruikers een tool om hun computer te scannen - de Dr. Web Cureit! Het scant bepaalde gebieden en detecteert virussen, spyware en andere malware.

Hoe dr. web
Hoe dr. web

instructies:

Stap 1

Geneesmiddel Dr. Web Cureit! bedoeld voor noodgevallen. Het is geen firewall of antivirusprogramma dat in realtime werkt en automatisch wordt bijgewerkt. Nadat de scanner zijn werk heeft voltooid, heeft deze op geen enkele manier invloed op de werking van de computer en worden geïnfecteerde bestanden niet gevolgd.

Stap 2

Na verloop van tijd is de virus- en malwaredatabase van de Dr. Web raakt achterhaald. Er verschijnen nieuwe "parasieten" op het netwerk, die het hulpprogramma niet langer kan detecteren. Je kunt het niet updaten zoals een gewoon programma. U moet de nieuwste versie naar uw computer downloaden.

Stap 3

Ga hiervoor naar de officiële website van Dr. Web, lees de informatie en kies een van de methoden om het hulpprogramma te kopen. Als u uw thuiscomputer gaat scannen, klikt u op de knop Gratis downloaden. Lees en accepteer de licentieovereenkomst. Klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Wanneer het downloadvenster wordt geopend, geeft u de map op om het bestand op uw computer op te slaan. Wacht tot het einde van de operatie. De dr. Web Cureit! vereist geen extra installatie. Om de scanner te starten, klikt u met de linkermuisknop op het.exe-bestandspictogram.

Stap 5

Vaak kunt u een probleem tegenkomen wanneer virussen u verhinderen de websites van antivirussoftwareleveranciers te bezoeken. Als dit het geval is, probeer dan een hulpprogramma te vinden op bronnen van derden. Gebruikers plaatsen van tijd tot tijd nieuwe versies op het netwerk.

Stap 6

Ook downloaden sommige internetproviders de Dr. Web Cureit! Het is ook handig omdat de lokale netwerkverbinding kan worden gehandhaafd, zelfs wanneer de internetverbinding wordt geblokkeerd door een virus. U kunt uw vrienden ook vragen om de nieuwste versie van het hulpprogramma op een verwisselbaar medium op te slaan en aan u te geven.

Aanbevolen: