Hoe Dr.Web Werkt

Inhoudsopgave:

Hoe Dr.Web Werkt
Hoe Dr.Web Werkt

Video: Hoe Dr.Web Werkt

Video: Hoe Dr.Web Werkt
Video: Dr Web Cureit как скачать, настроить, проверить на вирусы? 2024, Mei
Anonim

Voor een veilig verblijf in het netwerk en voor het werken met externe opslagmedia heeft een computer bescherming nodig, waarvan de functies worden uitgevoerd door speciale software - antivirus. Als er al iets schadelijks is ingevoerd, is behandeling noodzakelijk. Dit alles kan worden geleverd door het Dr. Web-programma.

Dr. Web-antivirus
Dr. Web-antivirus

instructies:

Stap 1

Het hulpprogramma is ontwikkeld in het Russische laboratorium "Doctor Web". Zijn functie is om de gegevens van internetgebruikers te beschermen tegen verschillende malware, virussen, hackeraanvallen en andere bedreigingen voor de computerbeveiliging. Deze antivirus kan worden geïnstalleerd op een computer die al is geïnfecteerd. Hij zal hem behandelen en zijn arbeidsconditie herstellen. De kwaliteit van antivirusprogramma's wordt bepaald door het percentage geïnfecteerde objecten dat wordt genezen. Een hoog percentage van dit percentage is het belangrijkste voordeel van het Dr. Web-programma.

Stap 2

Dr. Web heeft een uitstekende zelfverdedigingsmodule die voorkomt dat virussen en andere gevaarlijke programma's het antivirusprogramma uitschakelen of blokkeren. Als de gebruiker heeft besloten de antivirus van zijn computer te verwijderen, moet hij bevestigen dat hij geen robot is die tot doel heeft de controle over de computer over te nemen.

Stap 3

Het Dr. Web-programma omvat verschillende componenten en modules. Antivirus-scanfuncties zijn toegewezen aan een speciale scanner met een grafische interface. SpIDerGuard, een anti-virus waakhond, bevindt zich constant in het RAM-geheugen van de computer. Het scant bestanden die in bedrijf zijn en detecteert de activiteit van verschillende virussen. Om infectie met e-mailvirussen te voorkomen en ze te neutraliseren voordat brieven van de server worden ontvangen, is een anti-viruswaakhond voor e-mail - SpIDerMail geïnstalleerd. Om mailboxen te controleren is de Outlook plug-in aangesloten. Om automatische programma-updates te ontvangen, is een speciale module geïntroduceerd, die alleen kan worden aangeroepen door geregistreerde gebruikers. De SpIDerAgent-module is bedoeld voor het starten en configureren van softwarecomponenten.

Stap 4

Dr. Web is beschikbaar in verschillende versies voor zowel Windows- als Mac OS-computers. Naast gelicentieerde volledige software bieden Doctor Web-ontwikkelaars andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld, Dr. Web CureIt! Het wordt gratis geleverd en dient om uw computer te controleren en te desinfecteren tegen virussen. Deze antivirusscanner kan worden gebruikt zonder dat u een volledig gelicentieerd antivirusprogramma op de computer hoeft te installeren of dat er andere antivirussoftware wordt gebruikt. U kunt het Dr. Web Live CD-programma gebruiken om uw computer snel te ontsmetten van schadelijke virussen die de prestaties van de machine hebben aangetast. Het is ontwikkeld op basis van een standaard antivirusscanner. Je kunt het kopen op een opstartbare schijf met een draagbaar besturingssysteem. De software is ingebouwd.

Aanbevolen: