Hoe Het Geheugen Op Een Geïntegreerde Videokaart Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheugen Op Een Geïntegreerde Videokaart Te Vergroten
Hoe Het Geheugen Op Een Geïntegreerde Videokaart Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Op Een Geïntegreerde Videokaart Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Op Een Geïntegreerde Videokaart Te Vergroten
Video: Zo upgrade je de opslag van je Playstation 4! - Dr Console 2024, April
Anonim

Veel budget notebookmodellen hebben alleen een geïntegreerde videoadapter. Dit apparaat heeft verschillende voordelen ten opzichte van een discrete grafische kaart. Maar in de regel is de kracht van zo'n adapter niet voldoende om met zware applicaties te werken.

Hoe het geheugen op een geïntegreerde videokaart te vergroten
Hoe het geheugen op een geïntegreerde videokaart te vergroten

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - Specifiek.

instructies:

Stap 1

Geïntegreerde videoadapters werken ten koste van RAM, d.w.z. ze hebben geen eigen middelen. Het volume van sommige ingebouwde videokaarten kan oplopen tot anderhalve GB. Het nadeel is dat het systeem met een relatief kleine hoeveelheid RAM niet genoeg RAM-bronnen kan toewijzen. Installeer extra stroken RAM.

Stap 2

Hierdoor kan het systeem meer RAM toewijzen om de videoadapter te ondersteunen. In het geval dat alle RAM-slots in uw laptop bezet zijn, vervangt u een of meer van de geïnstalleerde beugels. Installeer het Speccy-programma om de kenmerken van het RAM-geheugen te bepalen.

Stap 3

Start het programma en ga naar het menu "RAM". Nadat u de inhoud van het geopende menu heeft bekeken, ontdekt u de volgende kenmerken: het type geheugen, de grootte en frequentie. Koop meer RAM-kaarten, waarvan de kloksnelheid ongeveer zal samenvallen met de frequentie van de reeds gebruikte strips.

Stap 4

Zet je laptop uit. Draai de schroeven los en open het deksel dat de sleuven bedekt voor het installeren van het RAM-geheugen. Vervang oude planken of plaats nieuwe. Stel je laptop samen.

Stap 5

Als u niet tevreden bent met de prestaties van de geïntegreerde videokaart, installeer dan een discrete videoadapter. Schaf een volwaardige grafische kaart aan die geschikt is voor jouw laptopmodel.

Stap 6

Demonteer de laptop door de onderkant te verwijderen en alle kabels voorzichtig los te koppelen. Installeer een nieuwe videokaart in de speciale sleuf. Zet de laptop in elkaar en zet het apparaat aan.

Stap 7

Installeer nieuwe stuurprogramma's voor de discrete grafische kaart. Als ze niet bij het apparaat zijn geleverd, bezoek dan de officiële website van de fabrikant van dit model. Download de software vanaf daar en installeer deze. Schakel de geïntegreerde videokaart uit met behulp van het geïnstalleerde programma.

Aanbevolen: