Hoe MMS Naar Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe MMS Naar Computer Over Te Zetten
Hoe MMS Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe MMS Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe MMS Naar Computer Over Te Zetten
Video: How to Transfer SMS from Android to Computer (Windows u0026 Mac) 2024, Mei
Anonim

De multimediaberichtenservice is tegenwoordig erg populair. Met deze service kun je veel problemen oplossen: stuur een klasgenoot een bestand met antwoorden op vragen voor de sessie, maak een foto van je favoriete jurk in de paskamer en stuur deze naar je man ter goedkeuring … Er zijn veel opties. Van tijd tot tijd wordt het echter nodig om MMS naar een computer te verzenden. Hoe kan ik dat doen?

Hoe MMS naar computer over te zetten
Hoe MMS naar computer over te zetten

instructies:

Stap 1

U kunt MMS naar uw pc sturen met behulp van Bluetooth-technologie, die door alle moderne mobiele telefoons wordt ondersteund. Als uw computer geen ingebouwde Bluetooth heeft, koop dan vooraf een speciaal apparaat, de kosten bedragen ongeveer 500 roebel.

Stap 2

Installeer het Bluetooth-apparaat op uw computer. Als de kit een installatieschijf bevat, plaatst u deze in het systeem om de apparaatstuurprogramma's te installeren. Sluit daarna de pc aan op de mobiele telefoon, terwijl u zich concentreert op het venster dat op de computermonitor verschijnt. Stuur de gewenste informatie van uw telefoon naar uw pc.

Stap 3

U kunt ook MMS naar uw computer sturen met een USB-kabel. Plaats hiervoor de installatieschijf als deze bij uw mobiele apparaat is geleverd. Installeer het apparaatstuurprogramma door de instructies op het computerscherm te volgen. Sluit de mobiele telefoon met de USB-kabel aan op de pc, nu kunt u de gewenste informatie van de telefoon naar de pc sturen.

Stap 4

De volgende methode gaat uit van de aanwezigheid van een kaartlezer in de pc en een geheugenkaart in de mobiele telefoon. Als u dit allemaal bij de hand heeft, verwijdert u de geheugenkaart uit uw mobiele telefoon en plaatst u deze in uw pc. Download de informatie vervolgens naar uw computer.

Stap 5

Om de vierde methode te gebruiken - het verzenden van een MMS-bericht naar een e-mailadres - heb je nodig:

- PC-verbinding met internet;

- de aanwezigheid van een mailbox (e-mail) voor een mailboxgebruiker;

- positief saldo op de simkaart;

- aansluiting op de GPRS-dienst;

- instellen van het verzenden en ontvangen van MMS-berichten op een mobiele telefoon.

Stap 6

Maak een MMS-bericht op uw mobiele telefoon. Voer uw e-mailadres in als ontvanger (in plaats van een telefoonnummer). MMS versturen.

Stap 7

Open de e-mail, in de lijst met inkomende berichten ziet u het verzonden MMS-bericht. Sla het gewenste bestand op uw computer op. Dat is alles, nu staat MMS op uw computer.

Stap 8

Houd er rekening mee dat als u MMS naar een pc verzendt door het naar e-mail te sturen, u moet betalen zoals voor een gewoon MMS-bericht. U kunt de kosten van deze dienst navragen bij uw mobiele provider. In de regel hangt dit af van de grootte van de gegevens die vanaf de telefoon worden overgedragen.

Aanbevolen: