Video Downloaden Naar Uw Computer

Inhoudsopgave:

Video Downloaden Naar Uw Computer
Video Downloaden Naar Uw Computer

Video: Video Downloaden Naar Uw Computer

Video: Video Downloaden Naar Uw Computer
Video: Как скачивать видео в хорошем качестве, с программой 4K Video Downloader! 2024, April
Anonim

Lange tijd was de gemakkelijkste manier om een film te kijken niet om hem in een winkel te kopen, maar om hem natuurlijk alleen voor informatieve doeleinden naar je computer te downloaden. Afhankelijk van het type download zijn er een aantal manieren waarop u dit proces kunt uitvoeren.

Video downloaden naar uw computer your
Video downloaden naar uw computer your

instructies:

Stap 1

Het gemakkelijkst is om rechtstreeks vanaf een externe server te downloaden. Deze methode vereist geen installatie van programma's en kan worden uitgevoerd met behulp van de downloadmanager die in de webbrowser is ingebouwd. Gebruik de zoekfunctie om de film te vinden die u moet uploaden naar een van de bestandshostingservices. Geef tegelijkertijd speciale voorkeur aan die diensten waarvan downloaden gratis is.

Stap 2

Ga naar de pagina voor het downloaden van bestanden en volg de instructies. Ze kunnen zowel bestaan uit een bepaalde tijd wachten, als het bekijken van een van de sites van de adverteerders. Volg de nodige stappen en download vervolgens het bestand dat u nodig hebt. Houd er rekening mee dat wanneer u gratis bestandshostingservices gebruikt, hervatten niet wordt ondersteund, dus verbreek de verbinding met het netwerk niet en stop het downloaden niet totdat het is voltooid.

Stap 3

Je kunt ook video's van internet downloaden met een torrent-client. Een van de meer populaire torrent-clients is uTorrent. Ga naar https://www.utorrent.com/ en download de app door op de Utorrent Free-knop te klikken. Nadat de download is voltooid, volgt u de aanwijzingen van Windows Installer om de toepassing te installeren.

Stap 4

Ga daarna naar een van de sites die directe links naar torrent-bestanden plaatsen, bijvoorbeeld torrentino.ru. Gebruik de zoekfunctie om de film te vinden die je nodig hebt, download vervolgens het torrent-bestand en voer het uit. Stel voor de snelste download de uploadlimiet in op één kb/s en de downloadprioriteit op het maximum.

Stap 5

Als het bestand dat je nodig hebt in de video's op het sociale netwerk staat, download het dan met het VkSaver-programma of een andere applicatie die flash-videodownloads biedt. Download en installeer de app en start vervolgens uw browser opnieuw. Als u VkSaver gebruikt, verschijnt er een knop S onder de video, door erop te klikken, wordt u doorgestuurd naar de originele pagina voor het downloaden van de video. Klik erop met de rechtermuisknop en sla het vervolgens op de harde schijf van uw computer op.

Aanbevolen: