Films Downloaden Naar Uw Computer

Inhoudsopgave:

Films Downloaden Naar Uw Computer
Films Downloaden Naar Uw Computer

Video: Films Downloaden Naar Uw Computer

Video: HOW TO DOWNLOAD MOVIES IN PC/LAPTOP 2022, December
Anonim

Met de komst van internet is bijna alle informatie die je nodig hebt online te vinden. Het internet is ook handig voor video- en muziekliefhebbers. Voor hen zijn websites de belangrijkste helpers, en dat is geen toeval. Inderdaad, om uw videobibliotheek aan te vullen met nieuwe exemplaren, hoeft u alleen maar de gewenste film te vinden en deze op uw computer op te slaan.

Films downloaden naar uw computer
Films downloaden naar uw computer

Het is nodig

  • - een computer;
  • - toegang tot internet;
  • - µTorrent-programma.

instructies:

Stap 1

Het is vrij eenvoudig om een ​​film van de website te downloaden. Voer de titel van de film in de zoekmachine van uw browser in en klik op de knop "Zoeken". Selecteer vervolgens een van de bronnen die door het systeem worden voorgesteld. U kunt indien nodig meerdere tabbladen tegelijk in browsers openen. Grijp deze kans en kijk in welke kwaliteit en formaat de gewenste film op andere sites wordt geplaatst. Deze informatie wordt direct onder de filmbeschrijving geplaatst.

Stap 2

Bent u tevreden over de kwaliteit en het formaat van de film? Druk vervolgens op de knop met het label "Download". In de meeste gevallen bieden de sites verschillende bestandshostingservices aan waarvan u de film kunt downloaden. Kies degene die u verkiest en volg de aanwijzingen van de wizard.

Stap 3

In de regel wordt u, nadat u naar de bestandshostingpagina bent gegaan, aangeboden om de methode te kiezen om het bestand te downloaden: gratis, met wachten, advertenties bekijken en snelheidsbeperking, of premiumtoegang gebruiken, die directe downloads biedt, maar tegen een vergoeding. Als je de film gratis gaat downloaden, vink dan dit vakje aan en stop dan met het gebruik van de proefperiode. Voer op de volgende pagina de tekens uit de afbeelding in, wacht tot de downloadlink verschijnt en klik erop om te beginnen met downloaden. Geef vervolgens de map op waarin u de film wilt opslaan en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 4

Soms, om een ​​downloadlink te ontvangen, moet u zich registreren op een site die de film heeft opgesteld die u nodig heeft. In dit geval kunt u natuurlijk proberen deze film op andere sites te zoeken, of u kunt zich registreren. Bovendien duurt de registratieprocedure slechts enkele minuten. Daarna ziet de gebruiker alle adressen die nodig zijn voor het downloaden van de geposte bestanden.

Stap 5

Het is ook handig om torrent-programma's te gebruiken om films te downloaden, zoals µTorrent. Installeer de applicatie op je computer, download het torrent-bestand en open het met µTorrent. Dan hoef je alleen maar te wachten tot het downloaden is voltooid. Het gemak van deze methode om films op te slaan is dat u op elk moment uw computer kunt uitschakelen en verder kunt gaan met downloaden vanaf het moment dat deze werd afgesloten. Vergeet alleen niet, nadat de film volledig is geladen, een tijdje in de bestandsdistributie te blijven.

Populair per onderwerp