Hoe YouTube-video's Naar De Computer Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe YouTube-video's Naar De Computer Te Downloaden
Hoe YouTube-video's Naar De Computer Te Downloaden

Video: Hoe YouTube-video's Naar De Computer Te Downloaden

Video: Hoe YouTube-video's Naar De Computer Te Downloaden
Video: How To Download Video From YouTube To Computer, Laptop, USB 2024, April
Anonim

Momenteel is het beleid van 's werelds grootste videohosting zodanig dat het in eerste instantie onmogelijk is om video's van YouTube naar een computer te downloaden en video's alleen op de site mogen worden bekeken. U kunt echter speciale gratis bronnen en hulpmiddelen gebruiken om te downloaden.

U kunt YouTube-video's downloaden naar uw computer
U kunt YouTube-video's downloaden naar uw computer

instructies:

Stap 1

De mogelijkheid om YouTube-video's naar uw computer te downloaden wordt geleverd door speciale plug-ins - mini-applicaties die in de browser zijn ingebed. Ga naar de instellingen van uw internetbrowser en zoek het tabblad dat leidt naar de officiële site voor het downloaden van plug-ins. Meestal worden YouTube-downloadgadgets op de startpagina weergegeven tussen de meest gedownloade bestanden. Voer anders gewoon het woord YouTube in de zoekbalk in en je krijgt toegang tot de plug-ins die je nodig hebt.

Stap 2

Lees aandachtig de beschrijving en gebruikersrecensies bij het kiezen van de meest geschikte en betrouwbare plug-in voor uw browser die de mogelijkheid opent om video's van YouTube te downloaden. Zodra de keuze is gemaakt, klikt u op de knop "Downloaden", waarna het programma in de lijst met geïnstalleerde programma's zal verschijnen. Open een video op YouTube. De knop "Download" zou er direct onder moeten verschijnen.

Stap 3

De volgende manier om YouTube-video's naar uw computer te downloaden, is door een van de speciaal daarvoor ontworpen sites te gebruiken, bijvoorbeeld het Russisch-talige savefrom.net of het westerse saveeo.com. Kopieer en plak de link van de video die je nodig hebt in het daarvoor bestemde veld, selecteer vervolgens de resolutie van de opgeslagen video en de plaats ervoor op de harde schijf (in het geval van Savefrom, verwijder het vinkje uit het vakje dat suggereert om de applicatie te installeren op de computer of voeg de letters ss en punt toe).

Stap 4

Download en installeer een van de programma's om YouTube-video's op uw computer te downloaden. Bijvoorbeeld DownloadMaster, VideoGet of USDownloader. Deze applicaties zijn gratis of shareware en kunnen worden gedownload op de officiële websites van de ontwikkelaars, evenals op andere bronnen met verschillende programma's. Nadat u de applicatie hebt geïnstalleerd, plaatst u de videolink in de body en klikt u op "downloaden". Bovenstaande programma's zijn voor het gemak ook geschikt voor het downloaden van video's van andere sites en in verschillende formaten.

Aanbevolen: