Hoe U YouTube-video's Naar Uw Computer Kunt Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe U YouTube-video's Naar Uw Computer Kunt Downloaden
Hoe U YouTube-video's Naar Uw Computer Kunt Downloaden

Video: Hoe U YouTube-video's Naar Uw Computer Kunt Downloaden

Video: Hoe U YouTube-video's Naar Uw Computer Kunt Downloaden
Video: How to Download YouTube Videos 2024, April
Anonim

Video-hosting "YouTube" (YouTube) is een van de meest populaire ter wereld. De site biedt in eerste instantie niet de mogelijkheid om video's van YouTube naar een computer te downloaden. Dit kan echter worden gedaan met behulp van enkele internetportals en gespecialiseerde programma's.

hoe een video van YouTube naar een computer te downloaden
hoe een video van YouTube naar een computer te downloaden

instructies:

Stap 1

Als je een interessante video hebt gevonden op de YouTube-videohosting en je hebt afgevraagd hoe je een video van YouTube naar je computer kunt downloaden, maar geen speciale knop hebt gevonden onder de inhoud die je leuk vond, wanhoop dan niet.

Stap 2

Om eigenaar te worden van de clip, kun je speciale applicaties gebruiken. Deze omvatten VideoGet, DownloadMaster, USDownloader en anderen. U kunt de programma's gratis downloaden van de ontwikkelaarssites. Ze zijn ook vrij gemakkelijk te gebruiken. Om een video naar uw computer te downloaden, klikt u gewoon op de knop voor het downloaden van bestanden, nadat u eerder een link van youtube.com in een speciale regel hebt ingevoegd. Het opgeslagen bestand kan naar eigen goeddunken worden gebruikt, maar het is de moeite waard eraan te denken dat u de rechten van de auteur niet kunt schenden.

Stap 3

U kunt video's van YouTube naar uw computer downloaden zonder programma's te installeren. Ten eerste nemen ze extra ruimte in beslag op uw harde schijf. Ten tweede kan de installatie van dergelijke toepassingen van sites van derden gevaarlijk zijn omdat virussen en spyware het systeem binnendringen met het archief. Ten derde kost het zoeken, downloaden, instellen tijd. Daarom is het veel gemakkelijker om een browserextensie te gebruiken waarmee u video's kunt downloaden van de "YouTube"-site of een van de vele internetdiensten.

Stap 4

De eerste omvat bijvoorbeeld SaveFrom.net. Om de add-on te installeren voor het downloaden van video's van YouTube zonder programma's, moet je de browserinstellingen openen en het menu-item selecteren waarmee de plug-ins worden geladen. In Opera heet het bijvoorbeeld "Download Extensies". Via de zoekopdracht zou u een plug-in moeten vinden voor het downloaden van bestanden van een videohosting, hiervoor moet u het opschrift "Youtube" in het venster invoeren. Een van de add-ons voor video-overdracht heet "Youtube Downloader". Nadat u het hebt toegevoegd aan de browser-add-ons, kunt u de gewenste videobestanden downloaden.

Stap 5

Bij het kiezen van plug-ins is het beter om te vertrouwen op de beoordeling en recensies die door gebruikers zijn achtergelaten, evenals op de beschrijving van de add-on zelf. Na het installeren van de extensie verschijnt er een "download"-knop onder de video op youtube.com.

Stap 6

De tweede manier om video's van YouTube naar je computer te downloaden zonder programma's te gebruiken, is door gespecialiseerde sites te gebruiken. Het is erg handig om savefrom.net te gebruiken. Om een video te kopiëren, hoef je alleen maar de URL van de link op YouTube te kopiëren en in een speciaal veld te plakken. door de letters ss en een punt toe te voegen. Wanneer u een bestand opslaat, kunt u de resolutie selecteren, evenals de map waarin de gewenste video later zal verschijnen.

Aanbevolen: